Celeb

Becsapták a közönséget Fluor Tomiék

GYLF

2016. október 18. kedd 05:00

Pécsvárad előre átutalta a többmilliós fellépti díjat, másfél órára szerződtek, a Wellhello hatvan perc múlva letette a lantot. A polgármester a pert sem tartja kizártnak.

Ötvenedik éve rendezik meg a Pécsváradi Leányvásárt, nem csoda, hogy a szervezők alaposan ki akartak tenni magukért a jeles jubileumra: szombat estére azt a Wellhellót szerződtették le sztárfellépőnek, amely az elmúlt években szinte az összes létező szakmai díjat bezsebelte már, és futószalagon ontja magából a slágereket. 

A Bors most megtudta, nemcsak a polgármesternek, de a Leányvásár tizenötezresre becsülhető közönségének is csalódnia kellett. Fluor Tomiék ugyanis hatvan perc után egész egyszerűen befejezték a koncertet. A lapunknak nyilatkozó rajongó – nevezzük Ilonának – csalódottan vette tudomásul, hogy ezúttal karcsú lett a program.

– A barátnőimmel hetek óta azt beszéltük, hogy elmegyünk a koncertre. Mivel ez az ötvenedik fesztivál volt, így külön fesztiválbuszokat is indítottak innen Pécsről – mondta lapunknak. – Este kilenctől fél tizenegyig hirdették meg a koncertet. Igaz, előtte volt eső, de a fellépés alatt egy csepp sem. Így nagyon meglepődtünk, amikor alig egy óra múlva a zenekar egyszer csak befejezte. Sokan ott maradtak, fütyültek, „vissza, vissza!”, kiabálták. Mi is vártunk picit, hátha folytatják, pedig tudjuk, sosem jönnek ki újra. Nem először voltunk ugyanis Wellhellón. Sokan csalódtak, és úgy érezték, becsapták őket – mondta Ilona.

A Bors más forrásból úgy értesült, hogy a kizárólag élő fellépéseket vállaló banda ezúttal előre megkapta a gázsiját, 2,5 millió forint plusz áfát. Így nem csoda, hogy a polgármester sem értette, miért ért véget idő előtt a koncert.

– A hír igaz! – szögezte le mindezekkel kapcsolatban Zádori János, Pécsvárad első embere. – A pénzt előre kifizettük, kilencvenperces műsorra szerződtünk. Jelenleg tárgyalásban vagyunk még a menedzserekkel, próbálunk egyezkedni és vizsgáljuk, mi a teendő. Az is lehet, hogy peres útra kell majd vinni az ügyet – mondta.

Az együttes álláspontja

– A szerződésben szereplő időtartamra hivatkozni jogos Pécsvárad részéről, ténylegesen folynak a megrendelő és a Wellhello rendezvényszervezői között egyeztetések a visszatérítendő összeg utalásáról, hisz fel sem merült a lehetőség, hogy ez ne kerülne rendezésre, perre biztosan nem lesz szükség. Az is igaz, hogy a zenekar egyik tagjának betegsége és a rossz idő miatt a fesztiválokon bevett, rövidebb programot játszotta a csapat, de hogy a fellépés 60 perc lett volna, az tévedés. Ahogy az sem igaz, hogy a visszatapsnál a fiúk ne álltak volna újra színpadra, egyik legismertebb daluk, az Apuveddmeg a ráadásban hangzik el, anélkül pedig sosem fejeződött be Wellhello-koncert, ahogy szombaton sem. Sajnáljuk, hogy „nevezzük Ilonának” csalódott és becsapva érzi magát, mert a helyszíni közönségreakciókat látva és az azóta a közösségi felületeken érkezett visszajelzések alapján mindenki más imádta a bulit. És reméljük, hogy következő alkalommal Ilona és barátnői is együtt tudnak majd örülni a több mint tízezres tömeggel.

További cikkek

Karrier

Varga Viktor Kulcsár Edina daláról: Az emberek előszeretettel fogyasztják a sz*rt

Gyász

Csalódott a gyászoló család: Nem temethetik művészparcellába Damu Rolandot

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az utas kinyitotta egy furgon ajtaját a Széna téren, ami ezután jött, az igazi szégyen - videó

ripost.hu

Akciófilmbe illő jelenetek Miskolcon: buszokat megállítva eredtek a fegyveres nyomába

life.hu

Meg kell műteni Gesztesi Károly fiát, nem halogathatta tovább a beavatkozást

mandiner.hu

Bolgár védelmi miniszter: A bolgár hadsereg nem vesz részt hadműveletekben Ukrajna területén

kemma.hu

Hivatalos: ezt a hármast indítja a Fidesz-KDNP Komárom-Esztergom megyében

origo.hu

Már elkerülhetetlen: óriásrakéta csapódik a Holdba

nemzetisport.hu

Kép: „A te stílusod, a te szabályaid” – C. Ronaldón remekül áll a szemüveg

vg.hu

Megérkezett az amerikai válasz az orosz külügyminisztériumba

ripost.hu

„Ez minden szülő legrosszabb rémálma” – édesanyja szeme láttára hunyt el a 6 hónapos angyalarcú kisfiú

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Izland nyert, de a franciák vereségére is szüksége van az elődöntőhöz

mandiner.hu

Donáth Anna (Facebook): Bepereljük Szijjártó Külügyminisztériumát

origo.hu

Megbolondulnak az aranyhalak a gömbakváriumokban, leállítják gyártásukat