Celeb

Kiss Ramóna: humorral lehet levenni a lábamról

Bors

2016. augusztus 2. kedd 12:00

Miközben úton-útfélen arról kérdezik a színésznőt, hogy miért nem kötelezte még el magát, a férfiak többsége meg sem meri őt szólítani.

Forrás: MTI

Hétfő reggel viccből indított Rákóczi Feri és Vadon Jani a Morning Show-ban egy Szedd fel Ramit! játékot, ami elképesztő eredményt hozott: több száz férfi szállt virtuális harcba Ramóna kegyeiért, de míg a legtöbbjük egzotikus utazást és csillogó életet ígért, végül egy szerény fiú nyert. Egy saját verssel. 

– Örök téma velem kapcsolatban, hogy milyen férfi tud levenni a lábamról – mondja a Borsnak Kiss Ramóna. – És bár ezerszer elmondtam már, még mindig sokakat meglep, hogy nem fontos számomra, hogy egy férfi gazdag és híres legyen. Illetve nem azt keresem egy férfiban, hogy luxuskörülmények között tartson. Én egy önálló lány vagyok, saját kis egzisztenciával, amiért keményen megdolgozom. A Barátok közt mellett jelenleg négy budapesti színházban is játszom. A Magyar Színházban, a Madáchban, a Belvárosiban és a Karinthy Színházban is futnak darabok, amikben szerepem van, elégedett vagyok a sorsommal – magyarázza a színésznő. 

– A teljes elégedettséghez természetesen hozzátartozik a ki­egyensúlyozott magánélet is. Nehéz erről bármit is monda­nom, mert ha azt mondom, hogy nincs párom, azonnal párkeresést indítanak nekem – lásd a hétfő reggeli rádióműsort –, ha pedig azt mon­dom, van valakim, akkor azonnal azt akarják tud­ni, hogy ki lehet az. Ezért úgy fogalmaznék, hogy ha lesz kit megmutatnom a nagyvilágnak, akkor meg fogom mutatni őt. Annyit azonban elárulhatok, hogy a szívemet jó humorral és intelligenciával lehet elrabolni, nem sportkocsikulccsal. Ezért nyert a rádiós játékon is egy szerény fiú, aki verset írt nekem – mond­­ja ne­­vet­ve.

További cikkek

Sebek

Csuti elárulta, ő is készen áll-e egy új kapcsolatra

Sebek

Kulcsár Edina és Csuti exkluzív interjút adott a Borsnak

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Szerelme és szülei hosszú percekig küzdöttek a 26 éves nő életéért Vácon - Fotó

she.life.hu

Túl leszek rajtad! Még ha bele is gebedek!

vg.hu

Hatalmas pofont kapott a Netflix

zaol.hu

Tűz ütött ki egy zalaegerszegi társasházi lakásban éjszaka

origo.hu

Kezdődik a legújabb Windows 10 vésztelepítése

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „Mi a montenegrói válogatott titka? A játékosok mentális ereje”

vg.hu

Annyi a pozitív Covid-teszt a szomszédban, hogy már a külföldi laborok elemzik

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: norvég győzelem a tartalékos németek felett

mandiner.hu

Cseh lap: Orbán Viktor egy eddig ismeretlen kihívással fog szembenézni

origo.hu

Házkutatások sora a momentumos Cseh Katalin ügyében