Celeb

Hajdúék Cipruson: mindketten tele vannak indulatokkal

Sz. B.

Létrehozva: 2016.08.11.

Közös képpel, ráadásul a repülőtéren készült szelfivel csigázott fel mindenkit Hajdú Péter szerda délelőtt. Kellemes meglepetés volt, mert feleségével, Sarka Katával mosolyognak a fotón, annak ellenére, hogy a Blikk éppen aznap írta meg, a showman a neje helyett anyukájával repül.

Maga a ciprusi út viszont nem meglepetés, minden évben így van, mondhatni, náluk ez szokás, csakhogy ezt most megelőzte az a szomorú fejlemény, hogy a sztárpár házassága a szakadék szélére jutott.

Ahogy a Bors megírta, a kétgyermekes édesanya kamionnal költözött el otthonukból Noncsival és Dávidkával, magára hagyva így a showmant, majd Kata külön vitte el a gyerekeket egy spanyolországi kiruccanásra.

A szülők az utóbbi hetekben csak a gyerekek miatt találkoztak egymással, vitájuk tárgyában pedig nem jutottak közös nevezőre. Mindenki találgatja, mi lehet a háttérben, talán egy harmadik, vagy esetleg az, hogy a sok munka miatt nem figyeltek eléggé egymásra, az utóbbi sem lenne meglepetés. Hajdúék egész évben keményen dolgoznak, több céget vezetnek együtt, sörfesztivált, szépségversenyt bonyolítanak le, és tévés munkák is vannak.

A Miss World Hungary döntője után tudnak általában egy kicsit fellélegezni, amikor a család leköltözik Balatonföldvárra, arra a helyre, ahol megismerkedtek és egymásba szerettek Hajdúék. Noncsi és Dávidka imádják ezeket a napokat, a nyári szünet hajókázással, sok fagyival telik és ami mindennél fontosabb, együtt lehetnek a szüleikkel, akik egész évben rengeteget dolgoznak.

Kata azonban ezúttal nem tartott Péterrel és a gyerekekkel – talán még a sebek túl frissek voltak akkor. A közeli barátok is komolyan aggódtak a párosért, mert semmi jel nem utalt a békülésre, most viszont mindenki megnyugodhat egy kicsit. Hajdú Péter a Facebookon adott jelet magukról: mosolygósan indultak el Ciprusra Katával.

– Ugyan sokat tépelődtek, de végül együtt utaztak el – erősítette meg a Borsnak egy neve elhallgatását kérő ismerősük.

– Mindketten tele vannak indulatokkal, ezért is jó most a ciprusi út. Ez nekik több, mint egy nyaralás – mondta el a forrás. A Bors megtudta, a család utazása már előző év decemberében le volt foglalva.  

– Imádják a gyerekek Ciprust, és persze Petiék is. Ők most tényleg mélypontra jutottak, de szeretik egymást, valóban azon dolgoznak, hogy megmentsék a házasságukat. Ráadásul imádják a gyerekeiket, akiket szintén megviselte ez az időszak, érzékelték a szüleik között lévő feszültséget, ezért Katáék fejében komolyabban talán meg sem fordult, hogy megteszik Noncsival és Dávidkával, hogy nem négyesben utaznak el – tette hozzá az informátor.    

Kapcsolódó jegyzetünket itt olvashatják

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek