Celeb

Balhéztak a nézők Pintér Tibor előadásán

Bors

2016. augusztus 22. hétfő 05:30

A botrányos szervezés miatt a közönség nem tapsolt, sokan hazamentek a Nemzeti Lovas Színház Gladiátor című előadásáról.

Szinte biztos, hogy a Siklósi Várkertben bemutatott Gladiátor című szuperprodukció örökre emlékezetes marad azoknak, akik a Nemzeti Lovas Színház múlt pénteki előadására váltottak jegyet. Ám a publikum többségének valószínű nem Pintér Tibor rendezése és alakítása miatt lesz még napokig téma, mivel a botrányosra sikerült szervezés miatt csak azok láttak bármit is a látványos szuperprodukcióból, akik az első sorokban ültek. A vízszintesre berendezett nézőtér hátsó ülőhelyein zúgolódó közönségből sokan nem tapsoltak, mások hazamentek.

„Az előadást konkrétan úgy láttuk, hogy otthagyva a 4300 forintért megváltott helyünket, leültünk a vizes fűbe a dombra! Nagyon sokan ezt a megoldást választották. Konkrétan mellettünk egy öttagú család 30 ezret fizetett a fűben ülésért!” – háborgott a rendezvény oldalán az egyik pórul járt színházrajongó.

„Aki a nézőtér kialakításáért felelős, na avval kell kifizettetni a jegy felét, aki úgy gondolta, hogy ide ez is jó lesz! Hülyének néztek itt mindenkit!” – fakadt ki a másik panaszos. A jogosan zúgolódó nézők szavai a szervezők fülébe is eljutott, és a rendezvény oldalán az egyikük személyesen reagált.

– Azt láttuk, hogy a nézőtér magasított lelátókból történő kialakítása olyan jegyárat eredményezne, ami jelentősen lecsökkentené a várható közönség számát. Egy folyamatot terveztünk tehát elindítani, hosszú távon gondolkodva, amíg olyan közönsége alakul ki a várkertnek, mely létszámával már gazdaságosan lehet komolyabb infrastruktúrát kiépíteni. (...)

A kockázatvállalás és a gyakran éjszakába nyúló munka a szakmánk sajátossága, ezt természetesen panasz nélkül vállaljuk, de higgyék el, elégedetlenségüket nem nyereséghajhászás vagy gondatlanság okozza. Rendkívül sajnáljuk, hogy többeknek csalódást okozott a rendezvény, és minden ésszerű lehetőséget meg fogunk ragadni, hogy kárpótoljuk önöket – üzente a fiaskóért felelős Publicity Aim Kommunikációs Ügynökség képviseletében Szabó Krisztina. Egyébként azon kevés szerencsések, akiknek jó helyre szólt a jegyük, mindannyian el voltak ragadtatva a Pintér Tibor társulatának alakításától.    

További cikkek

Szexi

Milliókat keresek a meztelenkedéssel, és édesanyám a legnagyobb rajongóm!

Dráma

Tovább gyűrűzik a Kulcsár Edina féle botrány

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Fehérbe borul az ország: kiderült, melyik nap éri el hazánkat a havazás

ripost.hu

Óriási bejelentést tett a modell, aki két vaginával született

origo.hu

Sávot váltott a BMW-s az M1-M7-esen, a vétlen autós a betonterelőkön csattant - videó

vaol.hu

Pintér Sándor reagált: a rendőrök tudják, hogy ki lövöldözött Szentpéterfánál, üzent is neki

origo.hu

Megleltek egy 4500 éves, látványos és elveszettnek hitt úthálózatot

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: az izlandiak felkészültek, ha kikapnak tőlünk, még csomagolhatnak is

origo.hu

Gigantikus, 21 ezer milliárd forint értékű felvásárlást hajt végre a Microsoft

ripost.hu

Meglepő elmélettel állt elő a gyerekek tömeges megbetegedéséről a magyar orvos

origo.hu

Elfeledett kincsekre bukkantunk egy régi Renault-szalonban – képek

metropol.hu

Elon Musk rémisztő figyelmeztetése: teljesen biztos az emberiség kihalása

origo.hu

Bemutatták az első képet Batman szexi barátnőjéről - fotó