Celeb

Csak orvosi engedéllyel léphet színpadra Balázs Fecó

Bors

2016. július 12. kedd 05:20

Május végi szívműtéte miatt szeptemberig minden koncertjét le kellett mondania Balázs Fecónak, az énekes azonban már most azt tervezi, hogy augusztusban fellép.

Forrás: MTI

Balázs Fecót kemény fából faragták: az énekes először márciusban került műtőasztalra szívritmuszavar miatt, de csak két hetet pihent és repülőre ült, mert egy tizenegy állomásos amerikai turné várta.

A Kossuth-díjas énekes ugyan érezte, hogy nem bírja a tempót, de tisztességesen megcsinálta, amit vállalt, hazaérkezése után, májusban azonban újra beavatkozásra volt szüksége koszorúér-meszesedése miatt. Fecónak be kellett látnia, tényleg pihennie kell, és orvosa is ráparancsolt, hogy szeptemberig mondjon le minden koncertet.

Az énekes már most úgy érzi, augusztusban színpadra tudna állni, reménykedik abban, hogy leletei lehetővé is teszik.

– Lassú folyamat a gyógyulás. Muszáj pihennem, kötelező. Rá kellett jönnöm, hogy a szervezetnek tényleg regenerálódnia kell, az pedig idő. Ki kell várnom, és nem szabad túlterhelnem. Szeptemberig tart a kényszerpihenő, de augusztusban lesz a harmincéves jubileumi Sitkei Rockfesztivál Vas megyében, ahova mindenképpen szeretnék már elmenni. Fontos ez az esemény, elviekben fellépő vagyok. Szeretnék is már színpadra állni. Azt viszont még nem tudom, hogy az orvosom engedélyezni fogja-e. Legrosszabb esetben a kö­zön­ség soraiban fogok állni. Erre csak kapok majd engedélyt! – nevette el magát Balázs Fecó, aki úgy tervezte, végigpecázza a nyarat.

– A nagyobb sétákig jutottam el, a horgászathoz még nem. Nehezen bírom ezt a meleget, leginkább otthon a klíma alatt töltöm az időm, miközben tervezem már az őszi fellépéseket. Szeptember közepén szeretnék fellépni egy vidéki pálinkafesztiválon, októberben pedig egy elmaradt külföldi bulit fogok bepótolni – árulta el a Borsnak a lábadozó rockzenész.

További cikkek

Szexi

Vetkőzéssel mentené meg a Földet a nagymellű bombázó

Centik

Alacsony pasikra vadászik a világ legmagasabb pornósa

Ez is érdekelhet

likebalaton.hu

2022-es autópálya-matrica: vásárláskor erre mindenképp figyelj

life.hu

Szörnyű hírt közöltek Young G feleségével

teol.hu

Az interneten „hódítanak” a szekszárdi tanár videói

origo.hu

11 szív- érrendszeri tünet, amit komolyan kell venni

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a szárnyaló Montenegró a horvátokat is elpáholta

vg.hu

Katonákat küldenének Romániába

borsonline.hu

Most közölték a meteorológusok: rettenetes, ami mindjárt átvonul az országon

vg.hu

Koronavírussal került kórházba Kunhalmi Ágnes

mandiner.hu

Franciaországban februárban fokozatosan feloldják a korlátozásokat

origo.hu

Fontos hír érkezett a horvátországi autópályákról, ez érintheti a magyar pénztárcákat