Celeb

Celeb lett Győrfi Pál

Földvári Zsófi

2016. július 4. hétfő 09:00

Míg a bajtársak fáradhatatlanul róják az utakat, és minimális fizetésért mentenek, a mentőszolgálat szóvivője – most éppen – egymilliós gázsiért alkudozik egy celebműsorra.

Forrás: Vadnai Szabolcs

Újra és újra feltűnik a képernyőn Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője, de ta­lán a nézőknek is feltűnt, hogy egyre kevésbé szakmai ügyekben, inkább celebműsorokban.

A búgó hangú szóvivő megjárta az RTL Klubot és a TV2-t, nem csoda hát, hogyha indul egy új műsor, akkor Győrfi neve is rögtön bekerül a kalapba. A mentőszóvivőt az elmúlt években láttuk már a Hal a tortán című műsorban főzni, táncolni a Szombat esti lázban, de jelenleg is műsorvezetője az Egészségma­gazin című RTL-es műsornak, ahol saját magán próbálta ki például az egyik arcfiatalító beavat­kozást.

A Bors információi szerint ősztől ismét képernyőn lesz a celebbabérokra törő szóvivő, a Drágám, add az életed! című TV2-s műsorba kapott meghívást, nem is akármilyet.

Lapunk úgy tudja, Győrfi és felesége, Adrienn egymillió forintért vállalja a vicces köntösbe csomagolt megaláztatást. Vajon egyszer eljön az idő, hogy a szóvivőnek választania kell a két élete között, vagy jól megfér egymás mellett a komoly munkás és a könnyed szórakoztató figura? Választ sajnos nem kaptunk, legalábbis most még nem. A mentőszolgálat szóvivőjét ugyanis többszöri próbálkozásra sem sikerült telefonvégre kapnunk, helyette a mentőszolgálat központja jelentkezett, akik készségesen segítettek volna baleseti ügyben, de Győrfi Pállal kapcsolatban nem sokat tudtak mondani.

Mindössze annyit, hogy a szóvivőt elektronikus levélben lehet elérni, és péntek lévén (ezen a napon kerestük) majd a jövő héten valamikor számíthatunk is válaszra. A feltett kérdésünkre ezzel tu­lajdonképpen megkaptuk a vá­laszt: a mentőknél nem lehet a szóvivővel beszélni, hát majd elkapjuk egy tévéműsor kapcsán. 

További cikkek

Centik

Alacsony pasikra vadászik a világ legmagasabb pornósa

Vége

Harry herceg elvesztheti az utolsó kapcsot is, ami a brit királyi családhoz köti

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Kormánypárti taxishoz szállt be Schmuck Erzsébet

borsonline.hu

Az egész utat lezárták, akkora baleset történt Heves megyében

origo.hu

Fontos hír érkezett a horvátországi autópályákról, ez érintheti a magyar pénztárcákat

magyarnemzet.hu

Több külföldi vevőnek is próbálták eladni a Városházát

bama.hu

Rendőrök lepték el a Király utcát Pécsett, egy rosszfiú akadt horogra?

origo.hu

9,4 milliárdot loptak a kriptovalutás pénzváltótól

nemzetisport.hu

Női kézi: a Győr visszahívta az MTK-tól fiatal jobbátlövőjét

vg.hu

Katonákat küldenének Romániába

magyarnemzet.hu

Márki-Zay Péter Indiába küldené szemműtétre a magyarokat

life.hu

Vannak tünetek, amelyek hónapokig megmaradhatnak az omikron-fertőzés után: ezek azok

life.hu

Vége! Többé soha nem láthatjuk együtt Kiszel Tündét és lányát

origo.hu

Személyautós kényelemmel kényeztet a Ssangyong pickupja