Celeb

Magányos farkas lett a Kisváros Balogh hadnagya

Bors

Létrehozva: 2016.06.05.

Zenét és programokat ír, valamint 3D-s grafikákat készít Győri Péter színész, akit egyébként vegyész szakra is felvettek az egyetemre, de végül nem kezdte el. A sokoldalú művészt Balogh Máté hadnagyként zártuk a szívünkbe, a Kisváros című akciósorozatban, melyet az M3 csatorna ismét műsorra tűzött, és úgy tűnik, Péter – Mátéhoz hasonlóan – nem szeret unatkozni.

– A mai világban jó, ha az embernek több érdeklődési köre is van – mondta a színész a Borsnak, amikor egy fővárosi parkban találkoztunk. Érdeklődési kör ide  vagy oda, őt a színház egy életre elvarázsolta. Rengeteg időt tölt a Turay Ida Színházban, ahol tavaly hat, idén öt bemutatója volt, és a nézők július elején is találkozhatnak vele a Hello, Dolly! című darabban. A sok munka miatt alig jut ideje a magán­életre.

– A sok utazást, az esti kimaradásokat nagyon nehéz civil embernek elviselni. A szakmabeliek pedig szintén sokat dolgoznak, tehát nehéz az ismerkedés. Valahogy mindig azt éreztem, hogy nem lesz nagy családom, mondhatni magányos farkas leszek. Én jól érzem magam így is – mondja a magánéletéről egyébként ritkán nyilatkozó színész. Hobbijairól azonban szívesen és szenvedélyesen beszél. 

– Eddig minden növényem kipusztult, de most eldöntöttem, fűszernövényeket termesztek az erkélyen, és jól érzik majd magukat nálam. Nagyon szeretek kerékpározni, rendszeresen vállalkozom nagyobb túrákra. Dobogókőre is felmegyek, és túlélem. Szívesen írok zenét, programokat, grafikákat készítek. Éjszakákon át tudok dolgozni rajtuk. Maximalista vagyok minden téren.

Zenei tehetségét már a hivatásában is hasznosította: ő szerezte a Panka és a mumus című mesejáték zenéjét, nem mellesleg a történetet is ő írta, sôt rendezőként szintén jegyezte a darabot.

Az ötvenhárom éves színész a nyári szünetben is a kedvteléseinek hódol, és eszébe sem jut távoli országokba utazni kipihenni magát. Sőt, belföldi nyaralásra sem készül, azt mondja, számára az a felüdülés, ha otthon lehet és nyugodtan pihenhet.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek