Celeb

Hűvösvölgyi Ildikó hamar összekap a lányával

A. T.

2016. május 17. kedd 11:00

Forrás: Czerkl Gábor

Kirepült a családi fészekből Hűvösvölgyi Ildikó lánya, Kisfaludy Zsófi, aki édesanyja példáját követve színésznő lett. Mindketten szenvedélyesek, imádják a munkájukat és egymást, noha egy ártatlan beszélgetés is pillanatok alatt édes civakodássá válhat köztük. A Bors a két színésznővel a Turay Ida Színházban találkozott, amely otthont ad a kifejezetten rájuk írt, Szeleczky Zita életéről szóló darabjuknak. 

– Hihetetlen, hogy Zsófi csak három éve van a pályán, de máris megfordult azokban a színházakban, ahol én negyven év alatt – büszkélkedett lányával a Kossuth-díjas színésznő.

Zsófi kereskedelemmarketinget tanult, amikor ráébredt, hogy valójában a színpad vonzza. Hamarosan szakmát váltott, több színházban is játszik, legtöbbször az Operettszínházban láthatjuk, és a közelmúltban elnyerte az Esztrád Színház ösztöndíját musical színész kategóriában. A pályakezdő színésznő szerint az édesanyja túl szigorú vele.  

– Alapvetően egyetértünk szakmai kérdésekben, a véleményét is kikérem egy karakterrel kapcsolatban, de általában csak a premiereken lát először. Elég kritikus velem. Ritkán lehet megfelelni az elvárásainak.

Hűvösvölgyi Ildikótól azonnal érkezett a riposzt. Szemmel láthatóan élvezik, ha évődhetnek egymással. 

–  Ez nem így van, Zsófi rosszul látja! Természetesnek veszem, hogy amit csinál, az jó, így én a hibáira hívom fel a figyelmét, de te­hetséges­nek tartom – vette át a szót az édesanya.

Szeretetteljes szócsatájukból az is kiderült, hogy Zsófi otthagyta a szülői házat, amit a szülők nehezebben dolgoznak fel, míg ő szívesen beszélt újdonsült ön­állóságáról. 

– Bérelek egy kis lakást, éppen itt volt az ideje, hogy saját háztartásom legyen, független életet éljek. Élvezem nagyon. A szü­leimmel naponta beszélek, továbbra is szoros a kapcsolatunk, csak szerettem volna megtapasztalni az önálló életvitelt. Egyelőre egyedül élek, még nem találtam meg a nagy őt.

Zsófi bízik abban, hogy ugyanolyan szerencsésen választ majd párt, mint a szülei. Ildikó és férje, a KEX zenekar egykori dobosa, Kisfaludy András ugyanis negyven éve élnek harmonikus házasságban.

– Nincs ebben nagy titok, nekünk találkoznunk kellett. Csak akkor működik a dolog, ha két ember összeillik – mondja Ildikó.

További cikkek

Válás

Horváth Gréta kifakadt: Őszintén vallott a szakításról

Sebek

Csuti elárulta, ő is készen áll-e egy új kapcsolatra

Ez is érdekelhet

origo.hu

Vidám fazon és 5 literes fogyasztás: teszten a magyarok egyik új kedvence

origo.hu

Soha nem látott szalagkorlát épül egy magyar út mellett, meg fog lepődni, hogy néz ki - fotók

mandiner.hu

Itt az eszköz, ami hatásos a covid ellen is – Csókay András idegsebész küzd a hazai elfogadásáért

beol.hu

Tanyába szorult kamiont mentettek Gyula mellett

nemzetisport.hu

PL: áramszünet, öngól – hárommal nyert a Norwich Watfordban

vg.hu

Annyi a pozitív Covid-teszt a szomszédban, hogy már a külföldi laborok elemzik

life.hu

Az AstraZeneca oltás újabb ritka mellékhatására derült fény

szon.hu

Szörnyethalt Nyíregyházánál: percekkel a tragédia előtt tette ki kétéves kisfiát (videó)

life.hu

Közzétették a listát: ezekbe az üzletekbe nem lehet oltási igazolás nélkül belépni februártól Olaszországban

origo.hu

Az ÁVH-s ezredes elrabolta a gyerekét, majd elmegyógyintézetben kínoztatta az édesanyát