Celeb

Hajhagymákat ültettek Gesztesi fejbőrébe

F. Zs.

2016. május 7. szombat 05:20

Ötvenhárom évesen ráébredt: korábbi életmódja nem teszi lehetővé, hogy még jó pár évig boldog és sármos férfi legyen. Most életmódot és frizurát váltott a színész.

Sokaknak feltűnt, hogy Gesztesi Károly egyre jobban hasonlít Shrekre. Ebben egyébként szerepet játszott az, hogy a színész majdnem tar kopaszra nyíratta a fejét, aminek a miértjét sokan szerették volna megfejteni. Mint megtudtuk, az ogrekülső nem valami hóbort volt az életében, hanem egy komoly átalakulási folyamat része. A színész ugyanis meg akar újulni kívül-belül.

Az elhatározás érthető, Gesztesi sorsa meglehetősen hullámzóra sikeredett az elmúlt években. Kevés sikerről, de annál több balhéról szóltak a hírek. Amióta elvált Liptai Claudiától, leginkább az alkoholról szólt az élete. Sokan drukkoltak Gesztesinek, hiszen ő az ország egyik legelismertebb színésze, akinek meg kellett értenie, hogy a rengeteg stressz és pia nem tesz jót sem a lelkének, sem a testének.

A sok stressz is megárthat

– Elsősorban hormonális vagy genetikai kérdés a kopaszodás – mondja dr. Kóczán István belgyógyász, aki hozzátette: – De természetesen a sok stressz sem tesz jót  semelyik szervünknek sem. Aki sokat idegeskedik, az könnyen elvesztheti a hajszálait is…

– Két hónapja ráébredtem, hogy külső-belső változásokra van szükségem – mondja Gesztesi Károly. – Szeretnék még ötven évet élni, amit nem sörhassal és kopaszon tervezek, ezért egy teljes generált csináltattam magamon. Ez értendő lelki és testi megújulásra is. Elkezdtem azzal, hogy körülnéztem a világban. Testileg is újra összerakom magam, letettem a rozét, és mivel fontos a külső megjelenés is, megcsináltattam a régi koronáimat, hogy szép legyen a mosolyom. Nem egy olcsó történet… – magyarázza Gesztesi, aki azt vallja, hogy ha már belevág az ember a megújulásba, akkor azt csinálja meg rendesen. 

– Sűrű és göndör a hajam, de az utóbbi időben elöl két foltban elkezdtem kopaszodni – mondja. – Na, ez egy cseppet sem tetszett, ezért elmentem egy barátom hajbeültető klinikájára, ahol egy nyolcórás be­avatkozás alatt előbb kitépték a hajamat, majd hagymánként vissza is ültették. Sokat vagyok kamera előtt, esztétikusabb a megjelenésem így.

További cikkek

Szexi

Öt éven keresztül a hazát védte, most pornófilmekben fegyverezi le a férfiakat

Veszteség

Koltai Lajos: Őrzöm a feleségem fotóját

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Márki-Zay Gulyás Mártonról: Ő nyíltan meleg, és szerintem kommunista. Nagyon szeretem!

metropol.hu

Hidegfront tarolja le az országot, durva viharral érkezik a havazás

origo.hu

Filmbe illő autós üldözés volt Debrecenben, azt is felvették, ahogy leteperik a rablókat - videó

magyarnemzet.hu

Így dől meg a kormánypárti médiatúlsúlyról szóló narratíva

kemma.hu

Elhunyt a nagybetűs tatai háziorvos, Dr. Sopov Krszto

origo.hu

Gombócérés a torokban: az izmok ellazítása is segíthet

nemzetisport.hu

Videó: a svéd kézisek odébb tették a rossz helyen parkoló autót Budapesten

origo.hu

Felszámolják a Los Angelesben éktelenkedő olajkutakat

mandiner.hu

Bajkai István helyett Kovács Balázs Norbert indul Erzsébetváros/Terézvárosban

ripost.hu

„Szia drágám, délután jövök érted!” – Így segíthetsz a 3 évesen árván maradt Dávidnak

origo.hu

Mozikban Mel Gibson és Sean Penn régóta várt filmje - videó