Celeb

Demcsák Zsuzsa: Mindenki elfordult tőlem

Sz. B.

2016. május 13. péntek 05:20

Testi sértés és rongálás vádjában találta bűnösnek a bíróság Demcsák Zsuzsa volt férjét, Kiss Józsefet, egyedül a lopás vádja alól mentették fel a férfit. Az ítéletet nem fogadta el, fellebbezett.

Mosolyogva távozott a bíróságról Demcsák Zsuzsa. A tegnap délután, első fokon született második ítélet már az ő igazát bizonyította, mégsem érzett felhőtlen boldogságot a tárgyalás után.

– Négy évig senki nem hitt nekem – kezdte a Borsnak közvetlenül az ítélethirdetés után a megtört műsorvezető, aki bevallotta, lelkileg megviselték az események, és elfáradt a volt férjével vívott harcban.

2012-ben Demcsák Zsuzsa tett feljelentést, azt mondta, a férje megverte, ellopta milliós értékű óráját, a laptopját, és összetörte márkás napszemüvegeit. Az ügy kipattanásakor sokan támadták Zsuzsát, Kisst pedig a bíróság első fokon felmentette, amire a műsorvezető válaszul a Facebookon tette közzé az egész ország előtt magáról azt a képet, amin az arcát jól látható zúzódások csúfítják. Az ügy újra bíróság elé került. 

A mostani bírói ítélet szerint Zsuzsát valóban bántalmazta volt férje, arcát ököllel ütötte meg, ami ugyan nyolc napon belül gyógyuló sérülés volt, de a vád szerint súlyos testi sértés kísérletének minősült, amit a bíróság ki is mondott. Emellett bűnösnek találták rongálás vádjában, ami miatt 480 ezer forintra büntették.
A volt férj az ítéletet nem fogadta el, fellebbezett.

– Nincs hozzáfűznivalóm ehhez az ítélethez, nem vagyok bűnös – ismételte lapunk munkatársának Kiss a tárgyalóteremből kilépve. Az ügy a harmadik kerületi bíróságról a Fővárosi Törvényszékre kerül, így az elvált felek újra egymásnak feszülhetnek a törvény színe előtt, a műsorvezető természetesen nem örül a folytatásnak. Tanúként hallgatták ki, az ítélethirdetést meg sem várta, amint a bíró zöld utat adott neki, ügyvédjével együtt gyors léptekkel távozott a helyszínről.

– Négy év küzdelem volt ez számomra. Mindenki elfordult tőlem, csak az igaz barátaim álltak mellettem. Nem boldogságot érzek, négy elképesztő év terhe hullott le rólam. Emberfeletti erővel csináltam végig, és örülök, hogy belevágtam, mert az igazságszolgáltatás létezik – tette hozzá Zsuzsa.    

További cikkek

Fájdalom

Könnyekben tört ki Babicsek Bernát édesanyja, ezt mondta a tragédia után

Szexi

Madonna ismét elfelejtette, hogy 63 éves: csipkebugyiban mutatta meg formás fenekét

Ez is érdekelhet

vg.hu

Sorra mondják le koncertjeiket a világsztárok, kidőltek a Covidtól a stábtagok

borsonline.hu

Azonnal őrizetbe vették, olyat rejtegetett autójában egy sofőr az M5-ösön – fotó

she.life.hu

Randik, melyekre sosem kellett volna elmennem

delmagyar.hu

Évtizedes probléma oldódik meg Csongrádon az áruháznál

origo.hu

Túl gyorsan hűl ki a Föld, kihalhat az élet

vg.hu

Elveszítette vagyonát a bitcoinmilliomosok negyede

magyarnemzet.hu

Márki-Zay gyakorlatilag elismerte, hogy választási csalásra buzdított + videó

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 29.: az Ikrek fellélegezhet, a Skorpió adja át magát a boldogságnak

life.hu

Young G Béci elszólta magát Kulcsár Edina válásáról: ő másképp tudja a történetet

origo.hu

Eltemették Gaspard Ullielt - fotók