Celeb

Tóth Andit megsiratta szerelme elvesztése

T. T.

2016. április 15. péntek 10:00

Alig három hete a Bors még az egzotikus Balin töltött romantikus nyaralásról számolt be, ahova a 17 éves Tóth Andi, az X-Faktorban megismert kedvesével, Földesi Petivel, a Spoon zenészével utazott.

Több mint egy évig harmonikusnak tűnt a kapcsolatuk, közös életet tervezgettek, a fiú gitárhúrból eljegyzési gyűrűt is készített Andinak, ám a január óta mindennapos viták és veszekedések miatt mostanra minden összeomlott.

– Amikor Andi Pestre került, próbáltam mindenben támogatni és mellette lenni, hogy ne érezze magát egyedül. Emiatt az én életem és a barátaim háttérbe szorultak, és hiába próbáltunk megoldásokat találni a problémákra, nem tudtunk közös nevezőre jutni. Nagyon sajnálom, hogy nem működött a dolog, még mindig szeretem Andit, de el kellett engednünk egymást – mondta a Borsnak Peti, aki az utolsó pillanatig küzdött a szakítás ellen.

– Balin olyan volt, mintha egy másik univerzumban lennénk. Kizártuk a külvilágot és felhőtlenül boldogok voltunk, távol minden problémától. Még akkor is azt hittük, hogy megmenthetjük a szerelmünket – emlékezett vissza Peti, de két nappal a hazaérkezésük után olyannyira összevesztek, hogy végül szakított Andival. Andi megszeppenve és összetörve fogadta a fiú döntését, és megpróbálta men­teni a menthetetlent.

– Szerettem volna megbeszélni a dolgot, hiszen Balin nagyon boldogok voltunk, de tény, hogy előtte sokat veszekedtünk. A szakítás utáni első két nap szomorúan telt, sokat sírtam, de körbevettem magam barátokkal, dolgoztam, egy idő után újra nevettem. Megbántott, de már nem haragszom rá, bár a szakítási módszere nem volt túl elegáns. Úgy éreztem, egy új arcát látom, amit ezelőtt még soha. De ennek így kellett történnie – fogalmazott Andi, aki biztos benne, hogy eljön majd az a férfi, aki úgy ragaszkodik és úgy küzd majd érte, mint ő Petiért.

További cikkek

BOTRÁNY

Edina és új szerelme – Titokban randiztak egy wellness hotelben

Szexi

Milliókat keresek a meztelenkedéssel, és édesanyám a legnagyobb rajongóm!

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Gyomorforgató, mi került elő a férfi fagyasztójából, még a rendőrök is rosszul lettek

life.hu

A magyar színésznő vallomása: "Volt dolgom nős férfival"

vg.hu

Gattyán György az utcán toborozza a képviselőket

origo.hu

Több mint 100 ezer invazív hódpatkányt vadásztak le Németországban

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Hollandia az utolsó továbbjutó, a 15. helyen zártunk

origo.hu

Ettől rettegnek az amerikai légitársaságok a koronavírus után

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „Nem így terveztük” – Bánhidi a kiesés után

life.hu

Nagy változás jön csütörtöktől hazánkban: erre kell felkészülnöd

metropol.hu

Durva hideggel érkezik a hózápor, de van egy rosszabb hírünk is

origo.hu

Meccs közben esett össze a labdaszedő kislány - videó