Celeb

Rajongója férje támadt rá a mulatós sztárra

M. J.

2016. április 30. szombat 09:00

Nagyon megijedt Daavid, a fiatal énekes egyik fellépése után, amikor hirtelen nekitámadt egy dühös férfi. A Muzsika TV műsoraiból jól ismert mulatós előadót a biztonságiaknak kellett kimenekítenie a tömegből. A háttérben, mi más is lehetne, mint a féltékenység... 

Egy rajongója és annak élettársának érzelmi viharainak kellős közepébe csöppent Daavid. A mulatós énekes egy falunapi rendezvény sztárvendége volt a kis somogyi faluban, Gadányban. Erzsike – eredeti nevét szándékosan nem írtuk le a további bonyodalmak elkerülése végett –, aki a sármos és fiatal srác nagy rajongója, CD-t szeretett volna vásárolni, ám kissé kapatos élettársa félreértette a helyzetet, és hangoskodni kezdett. Többek közt azt kiabálta a megszeppent énekesnek, hogy biztosan szerelmi légyottra akarja csábítani a hölgyet. A hangoskodás később lökdösődésbe torkollt, majd Daavidot a biztonságiak menekítették el a feldühödött férfi haragja elől. Az énekest menedzsere azonnal a kocsiba tette, ezért a rajongók csalódottságára, a várva várt dedikálás és közös fotózkodás is elmaradt testi épségének védelme érdekében.

– Nagyon megijedtem – mesélte az énekes. – Azt hittem, tényleg nekem jön a férfi, és verekedni fog. Általában békés típus vagyok, és nem akartam olyasmibe keveredni, ami esetleg a testi épségem veszélyeztetheti – tette hozzá.

A történetnek azonban itt még nincs vége! A hölgy ugyanis Daavidnak üzenetet írt az eset után a Facebookon, melyben közölte: ő eddig mindig hűséges volt, de most megfogadta, hogy bosszúból meg fogja csalni élettársát, akivel hosszú évek óta együtt van, s nem mással, mint Daaviddal.

– Persze, ezt az üzenetre nem reagáltam, hiszen alapvetően békés ember vagyok, és nem vagyok híve a futó kalandoknak. Életem párjának pedig teljesen más típusú hölgyet képzeltem el – nevetett a fiatal énekes.

További cikkek

Kínos

Olyan intim videót tett közzé véletlenül Tóth Andi, hogy azonnal törölni kellett

Vallomás

Házasságáról vallott Tápai Szabina: Más lett a fontossági sorrend

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Kézi Eb: „Hogy mennyi védésem volt!?” – a holland nyerőembernek el kellett kéredzkednie a munkából

borsonline.hu

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

origo.hu

Becsüljük meg, mert ilyen vad kisautó aligha lesz többet

hirtv.hu

Orbán Viktor: Kulturális expanzióban vagyunk, válság ide, vagy oda + videó

vaol.hu

A jegyváltástól a pontatlanságig – Sok kritika éri az új szombathelyi szolgáltatót

origo.hu

Nagyot ment a csúcs Intel Arc egy teszten

vg.hu

Az ózonterápia is sikeres lehet a koronavírus kezelésében

mandiner.hu

Parlamenti önéletrajzával szemben a jelek szerint nincs közgazdász diplomája az MSZP-s Bangónénak

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Steins Máthé Dominikot, a magyar szurkolók a hollandokat dicsérték

nemzetisport.hu

Női kézi BL: győzött a Rosztov, és átvette a vezetést A-csoportban

origo.hu

Összeütközött két metró Kőbánya-Kispestnél