Celeb

Péniszzoknit húznak a filmsztárok az ágyjelenethez

kbv

2016. április 30. szombat 17:00

Még a legbevállalósabb színészek és színésznők sem mutatnak meg magukból mindent a filmvásznon. Különleges módszerekkel és eszközökkel védik szemérmüket a merész jelenetek felvételein.

Monica Bellucci sosem volt szégyenlős, mégis nagy öröm a dús keblű színésznő rajongóinak, hogy hétfő este teljesen levetkőzik majd a FilmBox Premium által vetített filmben. Az Eladó a szerelemben prostituáltat játszik, akit egy lottónyertes férfi szeretne megvásárolni. Pénzért vett szerelmük nem szűkölködik naturális részletekben, szexjelenetekben, s ezek közben Monica egész teste megcsodálható a filmben.

Vagy legalábbis ezt hihetnénk. Ám a mozi világában nem mindig hihetünk a szemünknek. A filmeseknek egy egész sor kellék és eszköz áll a rendelkezésükre, amellyel úgy is el tudják takarni a legintimebb testrészeket, hogy a néző azt hiszi, a valóságot látja. 

Ilyen például a szeméremszőr-paróka azokra az esetekre, ha a szereplőnek – például a korhűség kedvéért natúr fazonra van szüksége. Ilyet viselt például Kate Winslet A felolvasóban és Heidi Klum is rózsaszínben a Fújd szárazra, édes! című filmben. Szintén a hölgyek kiváltsága a mellbimbótapasz, ennek segítségével állhatnak partnerük előtt meztelenül, anélkül, hogy a legintimebb részt megmutatnák, miközben hátulról a kamera teljesen pucérnak láttatja őket. 

De nem csak a színésznőknek van szükségük optikai tuningra vagy a kényes testtájak elrejtésére. A férfiaknak a szeméremzsák vagy péniszzokni segít a szexjelenetek forgatásakor. A teljesen meztelen, szeretkezős jeleneteknél így a stáb nem lesheti ki, mit hord a férfi kolléga a nadrágjában, és azok a „balesetek” is megelőzhetőek, amelyeket a hormonok okozhatnak.

Kate Winsletnek a Románc és cigaretta című filmben egy gumilabda volt a  segítségére, ugyanis valójában nem filmbéli partnerén gimnasztikázik az egyik szexjelenetben, hanem egy hatalmas labdán.

Glicerinre és rózsavízre pedig azért van szükség a forgatásokon, mert ezeket összekeverve az izzadtsághoz hasonló cseppeket lehet létrehozni a bőrön. 
 

További cikkek

Dráma

Kulcsár Edina megrázó vallomása: Bele voltam kényszerítve!

Válás

Horváth Gréta kifakadt: Őszintén vallott a szakításról

Ez is érdekelhet