Celeb

Öt év börtönnel megúszhatja Aurelio

Győrik L. Ferenc

2016. április 5. kedd 05:10

Füvet és kokaint is találtak Aureliónál, de a lefoglalt mennyiség nagy része azonosítatlan anyag – tudta meg a Bors. A VV-hős fellélegezhet: a zsaruk nem találtak bizonyítékot a terjesztésre.

A közvélemény már hosszú évekre rácsok mögé dugta Aureliót, de most úgy tűnik, korai volt a (kár)öröm. A Bors megbízható forrásból megtudta: lezárult az ügyében indult nyomozás, és akármennyire is furcsa egy ilyen ügy kapcsán kijelenteni, valamelyest fellélegezhet a helikopterezésről elhíresült bajai fiatalember.

– Megtörtént az iratismertetés. A rendőrség elénk tárta az összes lehetséges bizonyítékot, amit úgy gondol, hogy Aurelio terhére lehet róni. Az sem titok, hogy Aurelio az ominózus napon tett egy vallomást. A későbbiekben keresett meg engem – mondta a Borsnak dr. Pokker Zoltán ügyvéd. – A nyomozóhatóság nem tudott olyan bizonyítékokat elénk tenni, amelyek alapján a kábítószer-kereskedelmet Aurelio terhére tudta volna róni. Fogyasztói magatartást rónak fel neki, mást és többet nem – tette hozzá.

Igazoltatása során Aurelio ruhájában 55 gramm kábítószergyanús, fehér anyagot találtak, az autóban pedig egy gramm fehér port. Otthonában szintén egy grammot, illetve három gramm zöld, növényi származékot. A szakértők alaposan megvizsgálták a lefoglalt bizonyítékokat, a na­gyobbik részéről azonban nem tudták megállapítani, hogy micsoda.

– Vitathatatlan, hogy találtak egy alkalomra elég marihuánamennyiséget, aminek a hatóanyag-tartalma majdnem a mérhetetlen határát súrolta – mondta az ügyvéd, majd kérdésünkre nem cáfolta korábbi hírünket: kokaint is találtak ügyfelénél. – A lefoglalt mennyiségnek csak egy csekély része alkalmas arra, hogy bűncselekmény elkövetését lehessen rá alapozni. A többiről az isten se tudja, mi – mondta dr. Pokker.

A Bors úgy értesült, hogy a sok „jó hír” ellenére az Aureliónál talált tiltott szerek mennyisége már meghaladta a „csekély mennyiséget”, így a birtoklásáért egytől öt évig terjedő szabadságvesztésre is számíthat, ha bebizonyosodik a bűnössége.

– Eddig ügyesen dolgoztunk. Most indul meg majd az az időszak, amikor Aurelio személyi szabadságáért meg kell küzdenünk – így az ügyvéd, aki azt mondja, érzésük szerint több enyhítő körülménnyel is számolhatnak majd, de ezekről egyelőre nem beszélnek.

További cikkek

Család

Kiderült, mikor születik és hogy fogják hívni Nádai Anikó gyermekét

Szerelem

Stana Alexandra kitálalt, nem akárhogy indult a kapcsolatuk Meggyes Dáviddal

Ez is érdekelhet

delmagyar.hu

Megkéselte szerelmi riválisát egy férfi Szegeden

likebalaton.hu

2022-es autópálya-matrica: vásárláskor erre mindenképp figyelj

origo.hu

Megállítottak egy autót a zalai rendőrök, őket is meglepte, mit találtak, amikor átnézték - fotók

magyarnemzet.hu

Márki-Zay kampánytanácsadója egy elítélt, adócsaló botrányhős

szon.hu

Halálos lakástűz Mándokon

origo.hu

Elhagyatott holdbázisra invitál az Epic ingyenjátéka

nemzetisport.hu

Videó: Beckham inspirálta a világ egyik legjobb szabadrúgáslövőjét

origo.hu

Emberi ürülékkel orvosolnák a műtrágyahiányt Észak-Koreában

mandiner.hu

Aktualne: Orbán Viktorban a csehek több mint negyede bízik

magyarnemzet.hu

Gyermekbántalmazással hozták összefüggésbe Hadházy Ákost

mandiner.hu

Itt az eszköz, ami hatásos a covid ellen is – Csókay András idegsebész küzd a hazai elfogadásáért

origo.hu

A legendás Meat Loaf élete képekben