Celeb

Egy hét alatt hidegült el szerelmétől Muri Enikő

kbv

2016. április 20. szerda 05:20

Lehet, hogy mégsem az ellaposodott hétköznapok miatt vált külön nem sokkal az esküvő előtt Muri Enikő és most már volt párja, Karesz?

Ellustult, ellaposodott a kapcsolatuk – ez volt a hivatalos magyarázat arra, hogy a látszólag legnagyobb boldogság és az esküvőszervezés kellős kö­zepén szakított Muri Enikő és vőlegénye, Karesz. Hogy talán mégsem csak ennyi lehet az ok, arról egy április 4-i tévéfelvétel árulkodik, amelyen Enikő még meghatottságtól könnyes szemmel mesél a lánykérésről és az augusztusra tervezett esküvőről. Tíz nappal később viszont már egy magazin arról számolt be, hogy a fiatalok szakítottak. A lap a megjelenés előtt három-négy nappal korábban már nyomdába kerül, így valójában egy hét telt el a tévéfelvétel és a szakítás híre között. Vajon mi történt ezalatt? Kihűlhet ennyi idő alatt egy kapcsolat?

Enikő a Ridikülben azt mesélte, hogy első évfordulójukon, egy romantikus, dunai hajózással egybekötött vacsora után hazaérve Ka­resz arra kérte, takarja el a szemét.

– Amikor levettem a szemem elől a ke­zem, hetvenegy gyertya égett a nappaliban. Elmondta a következő szöveget: „soha nem gondoltam volna, hogy valaha ennyire boldog leszek, és hogy azon fogok dolgozni, hogy…” – mondta elcsukló hangon, könnyezve. Azt azért még el tudta rebegni, hogy a férfi térden állva nyújtotta át a gyűrűt.

Enikőék hamarosan elkezdték szervezni az esküvőt, a szakításkor már megvolt az időpont, a helyszín, a százfős vendégsereg névsora, a fotózás részletei, sőt még az is, melyik zenekar húzza a talpalávalót és milyen ételeket szolgálnak fel a pincérek. Az éne­kesnő már útlevelet is csináltatott a nászútra.

Látszólag te­hát az esküvőszervezés édes lázában teltek a mindennapjaik, a pár azonban a valóságban egyre távolabb került egymástól.

– Próbáltunk változtatni, de nem sikerült. Ellustultunk, elfáradtunk. Ki­csit önzők voltunk mind a ketten, el­mentünk egymás mellett. Már úgy is éltünk, mint a házasok, mindent megosztottunk, kívül-belül is­merjük egymást. Mégis egyre inkább érlelődött bennem a gondolat, s egyszer csak el kellett mondanom, hogy nem vagyok boldog eb­ben a kapcsolatban. Szörnyű volt a felismerés, mert ko­rábban egy életre terveztem Karesszal – mondta el a hot! magazinnak Enikő, aki meglehetősen ne­hezen dolgozhatja fel a kapcsolat kudarcát, mert a na­pokban egyedül vágott neki a vi­lágnak. Egy időre ki kell vonnia ma­gát a for­galomból – írta rajongóinak.

A Bors kereste az Operettben ügyelőként dolgozó Kareszt is, aki nem akart nyilatkozni a szakítás okairól, Enikővel ugyanis így be­szélték meg.

További cikkek

Gyász

Három évvel a tragédia után így néz ki Andy Vajna Los Angeles-i sírhelye

Pornó

Elárulta a gigamellű felnőttfilmes, mennyit szexel valójában

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

HVG-s főszerkesztő a Die Pressenek: Orbán elszámolta magát szövetségesei tekintetében

metropol.hu

Betelt nála a pohár – A királynő kizárhatja Meghant és Harryt a családból

origo.hu

Újabb adóügyi sikert ért el Magyarország Brüsszelben

vg.hu

Perre készül az Omega gitárosa

boon.hu

Magyar zenész háza égett le hajnalban Budapesten

origo.hu

1,2 millió ember halálát okozta antibiotikumoknak ellenálló kórokozó

origo.hu

Sztárok, akik már vásároltak jegyet az űrbe - galéria

vg.hu

Milliókat nyerhetnek a kisvállalkozások a ma nyíló pályázaton

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: értékelés – szomorú, hogy kiestünk, de megérdemeltük

life.hu

Tragédia: egy magyar zenész háza égett le hajnalban Budapesten

origo.hu

Nagyon ritka, százmilliókat érő autókincset találtak egy elhagyatott pajtában