Celeb

Zsófi a popsirázás koronázott királynője! – videó

GYLF

Létrehozva: 2016.03.08.

Örökre övé marad a Dancehall Queen cím, Balog Zsófi főállásban azonban még nem ebből él.

Egy forró, jamaikai party-n érezhette magát, aki ott lehetett azon a táncversenyen, ahol megválasztották a Magyarország dancehall queen-jét, azaz királynőjét. A Jamaikából származó zenei stílus mellé táncstílus is párosul, így nem csoda, hogy a nézőtér csordulásig megtelt a karib-tengeri ország szerelmeseivel. A forró hangulatú, erotikától túlfűtött est végén a korona Balogh Zsófi – művésznevén DHQ Sofi Goodas fejére került, és örökre ott is marad.

– A címet ezentúl életem végéig használhatom, illetve én vagyok 2016 nyertese – mondta boldogan a huszonnégy éves lány, akinek nőies domborulataiért megőrülnek a férfiak.

Hungarian Dancehall Queen Contest 2016 - Freestyle RoundVideo: DJ Smo

Posted by DHQ Sofi Goodas on Monday, February 29, 2016


– Négy és fél éve alakítottuk meg a Goodas Crew csapatunkat, a stílusunkban azonban már afrikai, brazil elemek is vannak, sőt, a népszerű twerk miatt is hívnak minket klipekbe, fellépésekre. Utóbbit már oktatnunk is kell, annyi az érdeklődő – mondta büszkén.

S hogy nem akárhogy, azt Zsófi a háromfős szakmai zsűri előtt már bebizonyította. Ismeretlen zenére, ismeretlen versenyzőkkel szemben improvizált és menetelt a döntőig. Majd nyert. Örömén azonban van kivel osztoznia.

– A szerelmem velem együtt örült a sikeremnek – mondta a lány, aki azt sajnálja csak, hobbijából egyelőre nem tudna megélni. – Egy nagy multinál vagyok HR-es. A táncból egyelőre megélni nem lehet, de vannak terveim vele, és úgy érzem, idővel talán menni fog – így Zsófi.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek