Celeb

Várják a suliban a Galambos gyerekeket

F. Zs.

Létrehozva: 2016.03.23.

Nagy változások lesznek a boldogasszonypusztai ranchon, ahol a házigazdák távolléte alatt is pezseg az élet. A szomszédok szerint már el is adták a házat. A Galambos gyerekeket viszont várják vissza az iskolába. Lehet, hogy a család nem marad tartósan külföldön?

Lázas felújításba kezdtek a mocsai birtokon, a kérdés az, hogy Lajcsiékat várja-e vissza a ház, vagy egy új tulaj ízlése szerint történnek az átalakítások. Ami biztos: napok óta munkásbrigádok adják egymásnak a kilincset, a kisteherautóikon ipari fúrógépek, flexelők és valamiféle nagy átmérőjű, könnyű szerkezetű csövek sorakoznak, ez utóbbit nap mint nap nagy mennyiségben szállítják a vaskapun túlra. Oda, ahova avatatlan szemek nem láthatnak be.

A Bors információi szerint a házban Lajcsiék távolléte alatt is van élet, a bébiszitter, a házvezetőnő és a karbantartó is minden nap megjelenik, a kutyákat megetetik, és ők engedik be a szorgos munkásokat is, akik nem hajlandók elárulni, hogy pontosan mit csinálnak ott.

– Lázasan dolgoznak, a nemzeti ünnepen is ment a flexelés, aminek nem örültek a környéken lakók, hiszen a csendet szerettük volna élvezni – meséli a Borsnak Lajcsi egyik szomszédja. – Nagy átalakítás lehet, mert régóta megy a munka, és nagyon sok szerszámot és anyagot hordanak be. A faluban azt pletykálják, hogy Lajcsi már el is adta a házat, ezért a nagy sürgés-forgás itt – magyarázza a szomszéd.

A múlt héten robbant a hír, miszerint Galambos Lajos és a családja rengeteg bőrönddel megpakolva Mexikóba utazott. Ennek hallatán sokan arra gondoltak, hogy a zenész azért ment az egzotikus országba, mert Mexikónak nincs kiadatási egyezménye Magyarországgal, vagyis el tudna bújni az igazságszolgáltatás elől. Ezt cáfolni látszik az a tény, hogy a Galambos gyerekeket nem íratták ki az iskolából.

– A gyerekek osztálytársaitól tudjuk, hogy nem iratkoztak ki a suliból, vagyis nemsokára hazatérnek – véli a szomszéd. – Az persze kérdés – tépelő­dik –, hogy ide jönnek-e vissza. Ez a felújítás, ami bent folyik, nagyon úgy néz ki, mintha az új tulajnak készülne, nagyon nagy átala­kítások vannak, nem csak egy sima tisztasági festésről beszélünk – teszi hozzá jelentőségteljesen.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek