Celeb

Kielégíthetetlen volt Tom Cruise szexuális étvágya

Bors

Létrehozva: 2016.03.23.

Elképesz­tően gazdag, maga csinálja az őrült kaszkadőrmutatványokat, a sokat vitatott szcientológiai egyház egyik arca – de milyen volt Tom Cruise, mielőtt világhírű lett?

A színész első komoly barátnője most megosztotta intim képeiket és pillanataikat az interneten. A pár 1979-ben jött össze, két évig tartott a szenvedélyes kapcsolat, de aztán szétváltak útjaik. Diane Cox szerint akkoriban még nem volt ilyen rendíthetetlenül magabiztos a szupersztár, féltékenykedett, sebezhetőségét azzal palástolta, hogy megpróbált mindent az irányítása alatt tartani, ambiciózussága azonban rövid idő alatt az A-ligás színészek közé repítette.

Az egykori szerető szaftos részletekről is beszámolt: Cruise szexuális étvágya szinte kielégíthetetlen volt, ezért a nő csak Austin Powersnek hívta a kanos filmkarakter után. Cox azt is elárulta, a sztárt nővérei tanították meg csókolózni. A leendő akcióhős épp a Takarodó című, második filmjét forgatta, amikor egy barátja elárulta neki, hogy szerelme megcsalta. Utoljára akkor találkoztak, amikor 1983-ban Tom hazalátogatott szülővárosába, és felbukkant egy partin: „Egész másképp viselkedett. Odalépett , és azt mondta: meghódítom Hollywoodot” – emlékszik vissza Diane.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek