Celeb

Ismét elszunyókált: Ébredj, Andy, minket dicsérnek! - fotók

kbv

Létrehozva: 2016.03.11.

Csendesen aludt a megnyitóünnepségen a filmpápa, éppen akkor, amikor Kárász Robi őt és feleségét méltatta. Timi ébresztette fel hites urát.

Nagy nap volt a csütörtöki: a Fogadj örökbe egy macit! Alapítvány jóvoltából újranyílt az évek óta elhagyatottan és funkciótlanul álló Vörösmarty mozi. A Kárász Robi vezette és Törőcsik Mari felügyelte alapítvány eddig száz­öt­venmillió forintot költött a hatszázhúsz négyzetméteres ingatlanra – ezt a hatalmas összeget pe­dig mind felajánlásokból és híres emberek gyerekkori macijainak elárverezéséből gyűjtötték össze. A továbbiakban kulturális közösségi térként, moziként, kávézóként és bárként működő létesítményben Kárászék fogyatékkal élőknek te­remtenek munkahelyet.

A pazar megnyitóünnepségen a számos támogató intézmény képviselői mellett megjelentek azok a hírességek is, akik macival vagy éppen macivásárlással tá­mogatták az alapítvány munkáját. Így Weisz Fanni, Gesztesi Károly, Koós János, sok politikus és a Vajna házaspár is együtt ünnepelte az alapítvány sikerét – ki hevesebben, ki csendesebben.

Andy és Timi külön érkezett a rendezvényre – ahogy azt illik, a férfi tette előbb tiszteletét a helyszínen. Ekkor még kollégánk is tudott vele beszélni, mégpedig a TV2 aktuális helyzetéről, Gön­czi Gábor átcsábításáról.
– A TV2 átalakítását még csak most kezdtük el, sok műsorötletünk van, ennek eredménye az év második fe­lében lesz majd látható. Jelen pillanatban nincs olyan, akit szeretnénk még a csatornához csábítani – fogalmazott Vajna.

A magyar film megújításáért felelôs kormánybiztost ezek után arról is megkérdeztük, Timi juthat-e szerephez ezekben az új műsorokban? Hiszen idônként szárnyra kapnak pletykák.

– A feleségem jelenleg a vállalkozásaira koncentrál, és nem tudok arról, hogy televíziós ambíciói lennének. TV2-nél ilyen kérdésekben egyébként is a csatorna menedzsmentje dönt, nem a tulajdonos – fogalmazott Vajna, aki a beszélgetés végén egyből Timihez sietett, aki időközben szintén megérkezett.

Pár protokollfotó után pedig siettek is a terembe. Vajnáékat az első sorban ültették le, ők ugyanis kiemelt támogatói voltak a felújítási projektnek. Ahogy Kárász Robi fogalmazott, Vajnáék évek óta milliókkal támogatták a projektet – már jóval azelőtt is, hogy Andy a TV2 tulajdonosa, s így Kárász főnöke lett volna a csatornánál.

– A Vajna házaspár vett macikat évek óta – mondta a megnyitón a képernyős. Timi például kétmillió forintért vásárolta meg Törőcsik Mari maciját, Vajna pedig felajánlóként volt jelen a kezdeményezés mellett. Gyerekkori kisállata még mindig a kávézó részben lóg arra várva, hogy valaki licitáljon rá.

Andy azonban éppen a méltatást nem hallotta, ugyanis a filmpápa mindenki szeme láttára, az ültetés után nem sokkal elszunyókált. Felesége, akit csak Timikémnek hív, oldalba bökte többször is, hogy figyeljen, éppen róluk van szó. Andy ekkor riadtan ébredt, de a megnyitó további részében már figyelemmel kísérte az eseményeket.

Vajnának egyébként nem ez az első, hogy nyilvános rendezvényen elaludt. Orbán évértékelőjén is hunyt kicsit, mint ahogy Steven Seagal budapesti koncertjén és egy másfél évvel ezelőtti celebpartin is.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek