Celeb

Énekesként próbálja ki a TV2 Demcsákot

km, Sz. B.

2016. március 11. péntek 04:10

Hosszú combját nem csak reggel, főműsoridőben is megcsodálhatjuk, Zsuzsi ugyanis hangját és tánclépéseit készíti a TV2 éneklős műsorára. Bár sa­ját bevallása szerint nincs túl jó hangja, de sebaj, a szórakozás így garantált lehet.

– A Nagy Duett? Nagyon vicces a feltételezés, mert édesanyám már gyerekkoromban azért könyörgött, hogy ne énekeljek – válaszolta kétértelműen a Bors idő előtti kérdésére a mű­sorvezető, hiszen a szereplőket csak később, egy sajtótájékoztató keretében akarja bemutatni a csatorna. A műsorvezetőnek már csak néhány hete van, hogy összeszedje minden énektudását, a show ugyanis áprilistól kezdetét veszi.

Ahogy korábban megírtuk, többek között Schobert Norbi, Berki Krisztián, Kulcsár Edina és Fluor is megcsillogtatja tudását a karaoke versenyen. Úgy tudjuk, az extravagáns szerelmespár, Varga Viktor és Cinthya Dictator is megmutathatja a képernyőn, mit tud duóban. Sőt meglepetésre az MTVA arca, Szente Vajk is dalra fakad.

– Örülünk, hogy ilyen nagy az érdeklődés A Nagy Duett új évada iránt. Ahogy korábban is jeleztük, még nem jött el az idő, hogy minden részletet eláruljunk a show kapcsán, de már nem kell sokat várni. Hamarosan az is kiderül, ki az a tizenkét sztárpár, aki mikrofont ragad a mûsorban – válaszolta a TV2 sajtóosztálya.

Felvetődött a kérdés: Szente Vajk vajon énekelhet és táncolhat királyi tévés elfoglaltsága mellett? Úgy tűnik, hogy igen, a köztévé ugyanis furcsa módon nem vétózta meg a szereplését.

– Szente Vajk amellett, hogy kiváló műsorvezetője a Magyarország, szeretlek! vetélkedőnek, nagyon jó énekes, színész és rendező is. Ennek köszönhetően számtalan színvonalas produkcióhoz kapcsolódik a neve és személye, mely feladatokat az MTVA-s elfoglaltságaival összeegyeztetve végzi – tudatta a köztévé sajtóosztálya. 

További cikkek

BOTRÁNY

Edina és új szerelme – Titokban randiztak egy wellness hotelben

Szexi

Milliókat keresek a meztelenkedéssel, és édesanyám a legnagyobb rajongóm!

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Edina és új szerelme – Titokban randiztak egy wellness hotelben

mindmegette.hu

A 6 legnépszerűbb diéta 2022-ben, ha fogyni szeretnél

origo.hu

Az egész világon példátlan újítást vezettek be az Audi győri üzemében

vg.hu

Berobbanhat a Balkánra a Waberer's

nemzetisport.hu

FIFA-gála: Nem csináltam semmit, ami miatt dühös lehet rám – Lewandowski Messiről

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Nincs szégyenkeznivalónk, elégedettek lehetünk az elmúlt két és fél évvel – Gulyás István

ripost.hu

Fájdalmas fotóval jelentkezett be Tóth Andi a születésnapján

origo.hu

Elfeledett kincsekre bukkantunk egy régi Renault-szalonban – képek