Celeb

Kísérti pornós múltja Éden Barbit

GYLF

Létrehozva: 2016.01.20.

Gere Barbara a TV2 valóságshow-jának női győztese röviddel az Éden Hotel forgatása előtt hagyott csak fel a felnőttfilmezéssel. Így, bár több, mint egy éve nem meztelenkedett kamera előtt, csak a napokban tudta meg: az egyik felnőttfilmje a csúcsra ért.

– 2014 őszén Brüsszelben forgattuk ezt a filmet, tavaly került forgalomba, és most, év végén, egy németországi díjátadón a legjobb játékfilm kategóriában nyert – újságolta a Borsnak boldogan Éden Barbi. – A rendező, akinek a felnőttfilmes kar­rierem során sokat köszönhettem mindig, már hetekkel ezelőtt, a közösségi oldalon közzétette az örömhírt, de csak most vettem észre. Másfél éve nem forgatok, lezártam ezt a korszakot, de örülök ennek a díjnak. Méltó lezárása ez életem ezen fejezetének – magyarázta.

19, Callgirl az alkotás címe, amellyel Barbi másfél évvel az aktus után a csúcsra ért. És ne higgyük, hogy sikere mögött nincs teljesítmény.

– A díjátadón kiemelték, hogy a színészi teljesítményem is ki­emelkedett az alkotásból, ez is hozzájárult a sikerhez – büszkélkedett Barbi, aki hosszú ideje boldog kapcsolatban él filmes szerelmével, de az összeköltözés és az esküvő még várat ma­gára. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek