Celeb

Megmondtuk: Charlie Sheen a HIV-fertőzött sztár

Bors

Létrehozva: 2015.11.16.

A National ENQUIRER állítja: Sheen hosszú évekig titkolta a világ elől betegségét.

Úgy tűnik, a BorsOnline tippje bejött - valóban Charlie Sheen az a rejtélyes sztár, akiről napok óta cikkezik a világsajtó. Először a Sun számolt be az ügyről: egy jól ismert, számtalan nőügyet maga mögött tudó hollywoodi szupersztár HIV-fertőzött - azonban a brit lap nem akarta felfedni, kiről is van szó.

Az ENQUIRER leleplező cikkében, amit 18 hónap titkos nyomozás előzött meg, kiderül: a színész tucatnyi ismerősének beszélt betegségéről - közülük azonban többen is továbbadták az információt a bulvárlapnak. "Charlie több partnerrel is lefeküdt, amióta megtudta, hogy megfertőződött" - állítja a lap egyik forrása.

Sheen az NBC TODAY kedd reggeli műsorában "megdöbbentő, személyes bejelentést" fog tenni - minden bizonnyal a bulvárlap által megszellőztetett betegségével kapcsolatban - írja a Daily Mail.

A National Enquirer cikke után a People magazinnak Sheen managere, Howard Bragman megerősítette a betegség tényét.

A Daily Mail azt is megemlíti, hogy a sztár közel 5 millió dollárt költött arra, hogy ne kerüljön a médiába az állapota - ugyanakkor gyakorlatilag nyílt titok volt mindez Hollywodban. Azonban ez nem jelenti azt, hogy Sheen partnerei is tudtak volna róla. A felnőttfilmes Brett Rossi például - a friss információk fényében - könnyen lehet, hogy azért bontotta fel eljegyzésüket, mert rájött a dologra. Egy bennfentes szerint Sheen hónapokat várt, hogy közölje a nővel: HIV-pozitív - ugyanakkor egyáltalán nem védekezett, mondván, hogy szerelmes.

"Sokszor rendelt magához escort-lányokat, akiknek meg sem fordult a fejükben, hogy Charlie HIV-pozitív lehet. Tény, hogy orosz rulettet játszott a lányok életével, míg ők abban a reményben feküdtek le vele, hogy talán teherbe esnek, és egy életre meg van oldva számukra minden" - említette az Enquirer egy másik forrása. Azt jelenleg még csak megtippelni sem lehet, hogy pontosan hány embert tett ki a fertőzés veszélyének Sheen - sem azt, hogy ő maga pontosan milyen módon és mikor is kapta el a betegséget. Annyi azonban köztudott, hogy a sztárnak legalább 5000 (!) partnere volt egész élete során.

Sheen állapotáról egyébként már a Sony-botrány során is lehetett hallani - az egyik világhálón nyilvánosságra hozott levélben ugyanis úgy írnak a problémás színészről, mint akinek "nem lehet könnyű drogfüggőként és HIV-pozitívként évi negyven epizódot leforgatni".

Sheen kedd reggel ad interjút Matt Lauernek a Today-ben. Utána mindenképpen többet tudunk majd mind a sztár állapotáról, mind arról, miért döntött úgy, hogy azt eltitkolja partnerei elől.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek