Celeb

Kitörölte szeretőjét az életéből a Dallas Samanthája

Bors

Létrehozva: 2015.11.07.

Megalázva érzi magát Linda Gray egykori szerelme. A Dallas sorozat Samanthája önéletrajzi könyvében meg sem említette tizenhét évig tartó románcát Dan Gordonnal. A sértett szerető most kitálal.

Fényképek, videofelvételek és szerelmes levelek az ékes bizonyítékai annak a tizenhét évig tartó románcnak, amely a Dallas hősnője, Linda Gray és az elismert, 68 éves forgatókönyvíró Dan Gordon közt lángolt. Ám a színésznő mégis megfeledkezett a szerelemről.

Az évtizedekig Samantha ka­rakterét alakító 75 éves színésznő tavaly augusztusban dobta piacra önéletrajzi regényét, melyben számtalan intim titkot, ma­gánéletének fontos pillanatait és szexuális kalandjait is feleleveníti, ám a Dannel töltött évekről mélyen hallgat. Pedig állítólag őrült szerelem volt az övék.

– Egzotikus utazásokra vittem, különleges bárokban szórakoztunk, és az életem adtam volna érte. Volt, hogy Balin vakációztunk, aztán Franciaországban és Itáliában is beiratkoztunk egy főzőtanfolyamra, majd egymásnak főztünk. Soha életemben nem voltam annyira boldog – idézte fel a közel két évtized élményeit Dan, aki mélységesen csalódott egykori párjában.

– Szeretők és barátok voltunk, sokkal mélyebb volt a kapcsolatunk egy átlagos viszonynál. Soha nem gondolkodtunk az esküvőn, de mindketten úgy éreztük, hogy egymásnak teremtettek bennünket. Erre nem elég, hogy meg sem említ a könyvben, de meg is másított sztorikat, mivel számtalan olyan történetből kifelejtett, amelyet valójában együtt éltünk át. A szakításunk fájdalmas volt ugyan, de ezt mégsem érdemeltem meg – nyilatkozta Dan, aki máig nem érti, hogy hagyhatta ki lángoló szerelmük történetét Linda az önéletrajzából. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek