Celeb

Borzalom: Lajcsinak meg kellett tanulnia forralni

Bors

2015. november 12. csütörtök 13:30

Megtanult hajat nyírni és merülőforralót használni, és ezek olyan szörnyű élmények a mulatóskirály számára, hogy papírra veti, mi mindent kell elszenvednie a tíz négyzetméteres zárkában. Szerinte amúgy egy politikus juttatta börtönbe.

Embertelennek tartja Lagzi Lajcsi, ami vele történt – írja a mai Hot!, amely szerint belegondolni is szörnyű, hogy min ment keresztül az elmúlt időszakban Galambos Lajos. Akit egyébként vesztegetés és nagy értékű áramlopás gyanúja miatt csücsültetnek a sitten.

Lajcsi másfél hónapja van előzetesben, és már most megtörték a hazai börtönökben uralkodó áldatlan állapotok. Például az, hogy odabent nincs fodrászati szolgáltatás, így életében először hajat vágott, és az is rém kellemetlenül érintette, hogy a cellatársától kellett megtanulnia a merülőforraló használatát, hogy levest tudjon csinálni.

Fásy: nem én dobtam fel Lajcsit

A friss Story magazin viszont arról a pletykákról cikkez, hogy Fásy Ádám dobhatta fel Lajcsit, mert ők már jó régen összevesztek. Fásy azonban tagad:

– Több mint tíz éve nem vagyunk semmilyen viszonyban egymással, se jóban, se rosszban. Sosem ártanék neki vagy másnak, nem én dobtam fel Lajcsit! Sajnálom, hogy a családjával együtt ilyen nehéz helyzetbe került. Drukkolok, hogy sikerüljön átvészelniük ezt a borzalmas időszakot – nyilatkozta a Storynak.

Lajcsi egyébként ügyvédjén keresztül juttatta el nyilatkozatát a laphoz, amiből egy heroikus küzdelmet bemutató, enyhén patetikus írás született, ilyen mondatokkal: „Lajcsi hisz abban, hogy semmi nem történt véletlenül. Volt ideje átgondolni mindazt, amin az elmúlt harminc évben átrohant.” S mire átgondolta, rájött, hogy számos telefonszámot kell törölnie a mobiljából, és csak a számára igazán értékes emberekkel kell foglalkoznia, és be kell teljesítenie édesapja végakaratát. A papa ugyanis azt akarta, hogy Lajcsi ne keveredjen politikusok társaságába. És milyen jól gondolta! Lajcsi szerint ugyanis egy politikus az, akinek ő az érdekeit megsértette, de a részletekről egyelőre nem beszélhet.

– Nincs miért szégyenkeznem, hiszen nem én vagyok a felelős azért, ami velünk történt. (...) Ártatlan vagyok! – így Galambos Lajos. 

További cikkek

Szakítás

Hat évvel korábban ugyanazért hagyta el vőlegényét Kulcsár Edina, mint most Csutit

Fotó

Vége a találgatásoknak: Tóth Andi szülinapján mutatta meg, ő a hercege

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Fehérbe borul az ország: kiderült, melyik nap éri el hazánkat a havazás

ripost.hu

A szerencse forgandó, de ennek a 3 jegynek idén nem lesz oka panaszra

origo.hu

Kimentek a 26 éves Opel Astrával az autópályára, a sofőr se hitte el, mennyivel tudott menni - videó

hirtv.hu

A kórházból jelentkezett a hármas ikreket váró Rúzsa Magdi: Kell a biztatás! Szorítsatok!

kisalfold.hu

Újszülöttjét nem láthatta az édesanyja, 25 évesen hunyt el a Covid miatt a bakonykoppányi nő

origo.hu

Alapfunkció tűnt el érthetetlenül az iPhone 13-ból

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: értékelje a magyar játékosok teljesítményét!

origo.hu

Több mint tíz éve nem volt ilyen az orosz energiapiacon

borsonline.hu

„Azt sem tudja, merre van arccal előre” - Sebestyén Balázs elmondta a véleményét Kulcsár Edináról

ripost.hu

Bréking: elfogták a szíven szúrt budapesti édesapa gyilkosát

vg.hu

Perre készül az Omega gitárosa

origo.hu

Nagyon ritka, százmilliókat érő autókincset találtak egy elhagyatott pajtában