Celeb

Nem Bodnár az egyetlen: sztárszülők, akik idő előtt vesztették el gyermeküket

Bors

2015. október 31. szombat 19:00

Ifjabb Bodnár Attila tragikus halála sajnos nem az egyetlen példa: számtalan sztárszülőnek kellett eltemetnie saját gyermekét.

Az X-Faktorban megismert, ám azóta mindennapjait utcazenészként élő tehetség halála szabályosan sokkolta az országot. A hányatott sorsú muzsikusnak a tehetségkutató révén megadatott 15 perc hírnév nem jelentett igazi kiugrási lehetőséget: elsősorban apjához, a Modern Hungária egykori tagjához fűződő viszonyát boncolgatták. Ifjabb Bodnár Attila csupán 39 éves volt.

Sajnos nem Bodnár Attila az egyetlen sztárszülő, aki túlélte saját gyermekét. Összeállításunkban hazai és nemzetközi példákból, családi tragédiákból egyaránt szemezgettünk.

Andy Vajna fia 26 évesen dobta el az életet

Mint arról korábban a BorsOnline is beszámolt, a filmügyi kormánybiztos fia, Justin skizofréniával küzdött, azonban nem tudott tovább harcolni betegségével, feláldozta életét, hogy megkímélje családját. 2007-ben végzett magával.

Vajna sokáig hallgatott az esetről, idén azonban őszintén beszélt gyermeke elvesztéséről: "Nagyon közel álltam a fiamhoz, úgyhogy ő látta, hogy a mamája és a papája szenved, azért mert neki ilyen betegsége van, és elképzelhető, hogy ez volt az ő legerősebb motivációja az öngyilkosság felé. Lehet, hogy ő nem akarta, hogy mi szenvedjünk amiatt, mert ő nem tudja magát eltartani, nem képes magával foglalkozni, holott két héttel azelőtt még képes volt rá. És ez annyira megdöbbentette, hogy lehet, hogy ő minket akart megmenteni ennek a jövőjétől" - mesélte.

Gábor Zsazsa elől elhallgatták lánya halálát

2014 végén senki sem gondolta volna, hogy a legendás színésznő a maga 98 éves korával túlélheti saját lányát - az állítólag egy nemi erőszak során fogant Francesca Hilton azonban 2015. január 5-én, 67 évesen szívrohamban elhunyt. A történtek legtragikusabb momentuma azonban nem ez, hanem hogy Zsazsa férje a színésznő egészségügyi állapotára hivatkozva nem volt hajlandó közölni az anyával lánya halálhírét. 

Bob Geldof egyéves unokája hosszú órákig volt a halott Peaches mellett

Máig rejtély övezi Bob Geldof lányának halálát. A újságíróként és modellként is dolgozó Peachesre 2014 április 7-én találtak rá, délután fél kettő körül - azonban később kiderült, már előző este meghalhatott. Mindez azt jelenti, hogy a 25 éves lány egyéves kisfia akár 17-18 órán keresztül is halott anyja mellett lehetett. A hivatalos ok herointúladagolás - ám sokan tudni vélik, a zenész gyermeke direkt dobta el magától az életet. 

Szelfizők sziklájáról zuhat a mélybe Nick Cave tini fia

Az ausztrál zenész idén július 14-én vesztette el fiát, a mindössze 15 éves Arthurt. A tini az Anglia déli részén fekvő, Hét Nővérnek nevezett 91 méter magas mészkőfalról zuhant a mélybe. A rendőrség kizátra az idegenkezűséget - a fiú minden valószínűség szerint baleset áldozata lett. A történet legszomorúbb része, hogy a sziklaperemet azóta is rendszeresen látogatját a turisták, hogy ott életük leglátványosabb fotóját készíthesség el - azonban hiába az úton-útfélen jelen lévő figyelmeztetések, valamint Nick Cave gyermekének tragikus halála, mégsem tudatosul az odalátogatókban: az áhított fotó akár az életükbe is kerülhet.

Anyja tragédiája ismétlődött meg Bobbi Kristina halálával

A rapper Boby Brown gyermeke, Bobbi Kristina Brown énekesnő és színész is volt, legtöbben mégiscsak Whitney Houston lányaként emlegették. Tragikus halála csak még jobban összekapcsolta őket: idén év elején, három évvel azután, hogy a legendás énekesnő szívbetegsége és kokainfogyasztása miatt kádba fulladt 48 éves korában, lányára is hasonlóképp bukkantak rá. Bobbi Kristina eszméletlenül, arccal lefelé feküdt a fürdőkádban, amikor férje rátalált. Az orvosok mesterséges kómába helyezték, amiből már soha nem épült fel. Szervezete július 26-án adta fel a harcot. 22 éves volt. Bobbi Kristinát Whitney mellé temették.

Sokan úgy tartják, Whitney életét férje, a rapper-énekes Bobby Brown tette tönkre - és sokak szerint ugyancsak ő felelős azért is, hogy lánya ma nincs köztünk. A Houston és a Brown család még Bobbi Kristina templomi búcsúztatásának idejére sem tudta félretenni a nézeteltéréseket.

További cikkek

Kínos

Kulcsár Edina az orránál fogva vezette Csutit

Szexi

Vetkőzéssel mentené meg a Földet a nagymellű bombázó

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Légiósok: Varga Kevin beállt, egy perc múlva gólt lőtt a Galatasaraynak

she.life.hu

5 mérgező baráttípus, aki inkább lehúz, mint felemel

mandiner.hu

Elúszott a baloldali népszavazás: legalább 250 ezret akartak, végül csak 235 ezer aláírást gyűjtöttek össze a baloldali pártok

szon.hu

Ezt nagyon várta már Szabó Zsófi! Jön a baba!

origo.hu

Sárba tiporták a tesztelők a Radeon RX 6500 XT-t

vg.hu

Visszavonulót fújt a forint

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 21.: Meglepő fordulatokat jeleznek a bolygók pénteken

nemzetisport.hu

Király-kupa: Athletic Bilbao–Barcelona élőben az NSO-n!

origo.hu

Megunta a sorban állást Pesterzsébeten, és megmutatta, szerinte mire való a városi terepjáró - videó