Celeb

Levélben vallott ártatlanságáról Lagzi Lajcsi

Fái

2015. október 12. hétfő 21:08

A TV2 Tények hétfő esti adásában bemutatták azt a levelet, amit Galambos Lajos írt a börtönben. A kockás füzetből kitépett lapot a mulatós zenész ügyvédje hozta ki a börtönből.

“Tisztelt Kedves Nézők, itt Galambos Lajos, vagy ahogy mindenki ismer, Lajcsi.

Jelen levelemet Székesfehérvárról írom, ahol a legszigorúbb kényszerintézkedés hatálya alatt állok, ahogy a sajtóból ez már ismertté vált, de azért szeretném Önöket pár sorban informálni.

Méltatlan a kialakult helyzet, az, hogy több mint három évtizedes kimagasló szórakoztató zenei ismertségemet és sikereimet így látom címlapokon, jelentősen eltorzítva egy jelenleg fel nem derített cselekményben esetlegesen betöltött szerepem.

Én ugyanaz a Galambos Lajcsi vagyok, aki mindig is Önöket kívánta szórakoztatni, és kívánom a jövőben is.
Bűnös az, akit a bíróság jogerősen elítélt!

Jelenleg az ártatlanságom bizonyításán dolgozom, és mint kiemelt közszereplő, úgy érzem: nekem talán pont emiatt sokkal többet kell bizonyítanom, bízom azokban, akik ebben partnereim, és Önökben, akiknek mindent, a sikert és sok sok mást köszönhetek.

Galambos Lajos.”

Mint ismert, a Lagzi Lajcsi néven ismertté vált trombitást sok milliós kárt okozó lopással és vesztegetéssel gyanúsítják. Az ügyészség harmincmilliós kárról beszél, de a nyomozás folyamatban van, lehet hogy ennél jóval nagyobb – százmilliós – összeg lesz a vége.

További cikkek

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Ez is érdekelhet