Celeb

Szobrot állítanak Magdi anyusnak

D. Á.

Létrehozva: 2015.08.27.

Ugyan már hét éve nem szerepel a Barátok köztben Fodor Zsóka, mégis évről évre felmerül valahogyan Magdi anyus neve a Mátyás király téren. Nem véletlenül: a karakter olyan egyedi és különleges, hogy szinte elválaszthatatlan a sorozattól.

Előfordulhat, hogy a szereplők életébe visszatér mindenki Magdikája, ugyanis Gizi és Nóra kitalálták: szobrot kell állítani a téren anyusnak, mert ő az, aki a legtöbbet tette a közösségért. Persze a férfiak nem díjazzák az ötletet, de az asszonyok határozottak: Gizike például szextilalmat rendelt el addig, amíg férje, Novák Laci nem támogatja az elképzelést. A mémgyárosoknak több sem kellett, azonnal elkezdték gyártani a Magdi anyusos szobrokat. Fodor Zsóka drukkol azért, hogy bronzba öntsék, de szigorúan otthonkában, fakanállal vagy seprűvel a kezében.

– Én is tapasztalom Magdi anyus állandó jelenlétét, pedig már hét éve nem szerepelek a sorozatban. Azt mondják, nem a jelenlét a fontos, hanem, hogy beszélnek-e az emberről. Nincs nap, hogy ne szólítanának le valahol, hogy mikor térek vissza. Akaratlanul is Magdi anyusnak hívnak. Kiszálltam ugyan a sorozatból, de egy részt sem hagytam ki azóta. Én vagyok a leghűségesebb rajongójuk. Ám az, hogy szobrot állítsanak a karakteremnek, még engem is ledöbbentett. Hadd ne mondjam, milyen jót nevettem rajta! – mosolygott Fodor Zsóka, aki nagyon örül, hogy még mindig részese lehet a Barátok köztnek.

– Gondolom, most az internet tele lesz viccesebbnél viccesebb képekkel rólam, ahogyan akkor is, amikor meghalt a karakterem. Nem vagyok sértődős, értem a poénokat, és én is jókat kacagok a kreatív embereken! – mondta el a Borsnak Zsóka, aki elárulta, hogy idő hiányában már nem jár össze régi kollégáival, mert egy teljesen új életre rendezkedett be.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek