Celeb

Külföldön játszik Kulka János

T. T.

Létrehozva: 2015.08.12.

Hollandiában élő magyaroknak játszik Kulka János – értesült a Bors. A Kossuth-díjas színész szeret utazni, így minden külföldi meghívásnak örömmel tesz eleget.

Négy műsoron lévő előadás, próbák a Katona József Színház társulatában, és egy tucat külföldi meghívás – Kulka Jánosnak nem lehet oka panaszra, hiszen a hazai színpad mellett egyre több külföldi munka várja. A színművész legutóbb a bécsi szépművészeti múzeum falai között egy német nyelvű monológgal lépett közönség elé, most pedig készül Hollandiába. 

– Kruppa Zoltántól, a Pódium a Magyar Kultúra Amszterdamban vezetőjétől kaptam egy meghívást, hogy szeretettel várnak Amszterdamba, egy önálló zenés estre. Szeretek utazni, ezért örömmel fogadtam a meghívást – mesélte a Borsnak Kulka, akinek estjén Presser Gábor és Dés László dalai is fel­csen­­dülnek majd.

– Jól esik, hogy külföldön is kíváncsiak rám. És nem csak itt Európában, hanem Bostonban és New Yorkban is koncertezem szeptemberben, ezért bízom benne, hogy ezek a meghívások egyre gyakoribban lesznek. Jó kimozdulni, egy kicsit arrébb menni, mást is tapasztalni, és maximálisan feltöltődni utazás közben úgy, hogy még dolgozom is – mosolygott az 56 éves művész, aki önálló esteket szívesen tart, de a külföldi társulati tagság nem foglalkoztatja.

– Színészként egy idegen nyelvű előadásban, társulatban helyt­állni nem könnyű feladat. Talán egyszer megpróbálom – tette hozzá a Kossuth-díjas színész.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek