Celeb

Kiderült: ezért nem mosolyog egyetlen fényképen sem Kim Kardashian

Bors

Létrehozva: 2015.08.30.

Kim Kardashian elmondta, hogy miért nem mosolyog a fotókon: azok a durva kritikák, amelyek a súlyát érintették, amikor első gyermekét, North-ot várta “megváltoztatta azt, aki volt”.

Kim Kardashian a C magazinnak mesélte el, mennyi szenvedést okozott neki a terhességi toxémia, és eközben azt is el kellett viselni, hogy mindenki a megjelenését, a súlyát kritizálta. 

A terhességi toxémia (mérgezés) egy olyan tünetegyüttes, amely a huszadik terhességi hét után alakulhat ki, és általában a szülést követő hatodik héten szűnik meg. A kismama ilyenkor magas vérnyomástól, ödémás állapottól (amely a végtagok duzzanatát, vizesedését jelenti) szenved. 

 

Első terhessége idején Kim Kardashiant többször fényképezték dagadt bokával, és az átlagosnál talán nagyobb testsúllyal. Most azonban az ex valóságshow-sztár hisz abban, hogy második babavárása közben nem fog ezektől a tünetektől szenvedni.  Reméli, hogy azok a kritikák is elkerülik, amelyek félreértésen alapultak vele kapcsolatban. 

Terhessége alatt több mint 22 kilót hízott, körülbelül 81 kiló volt, de száz kiló közelinek saccolták. Azzal vádolták, hogy nem bírja abbahagyni az evést. A babavárása alatti megalázása teljesen megváltoztatta a hozzáállását. Miután megszületett North, már így gondolkodott: kritizálóiról: “Ezek azok az emberek, akik viccet csináltak belőlem, olyan sztorikat posztoltak rólam, amelyek borzasztóak voltak, kövérnek neveztek egy olyan dolog miatt, amelyet nem tudtam kontrollálni”. Kimnél eljött az a pont, amikor már nem tudott mosolyogni, mert miért mosolyogna azokra az emberekre, akik őt kritizálják? 

 

Férje, Kanye West reméli, hogy megóvhatja gyermekeit ugyanattól a fájdalomtól, amelyekben ők részesülnek, és megkérte a lesifotósokat, hogy tiszteljék a feleségét a családjukat jobban, mint az első gyermekük születésénél.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek