Celeb

Dzsudzsák Balázs: Ki az a Zimány Linda?

Sz. B.

Létrehozva: 2015.08.12.

Mintha feszültség volna Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs között. Talán azért, mert a modell bejelentette: összejött Kedves Ferenccel?

Ezúttal biztos nem készült közös kép, és köszönésre sem futotta Zimány Lindától és Dzsu­dzsák Balázstól hétfőn este a Szigetfesztiválon. Az egykori szerelmespár mindkét tagja felbukkant a Szigeten, ráadásul egyszerre, egy helyen, mégsem vettek tudomást egymásról. A Bors munkatársa egyiket fotózta a másik után, Balázstól meg is kérdeztük, mit szól ahhoz, hogy exbarátnője most Kedves Ferenc oldalán találta meg a boldogságot. Kurta, de beszédes választ adott:

– Nem is ismerem őket – vetette oda mosolyogva a sztárfocista, aki láthatóan kerülte a szőke modellt, de ez egy cseppet sem befolyásolta hangulatát, bará­taival jól szórakozott egész este. A feszültség azonban láthatóan ott van kettejük között, Linda is különös utalást tett azokra, akik rossz szemmel néznek új kapcsolatára:

– Biztos nagyon sokan nem örülnek ennek a boldogságnak, de ez teljesen természetes. Szerintem ez nem ismert emberek esetében is előfordul, akár egy mikrokörnyezetben – mondta Linda a Fókusz kamerája előtt ugyancsak hétfőn.

Szomorú, hogy szerelmükből már csak közöny maradt, pedig korábban mindketten sokat tettek a kapcsolatba. Linda hű társa volt a sztárfocistának, aki ezért cserébe szeretete mellett megannyi ajándékkal halmozta el. Linda méregdrága sportautóval járt, álomotthonban lakott, és milliós költőpénzt kapott sportoló kedvesétől. Biztosan maradtak szép emlékek is ebből az időszakból, azonban ennek jelét már nem mutatják.

Igaz, kapcsolatuk mindig hullámzó volt. Először 2010 végén derült ki, hogy egy párt alkotnak. Egy évvel később már el is váltak útjaik, ám csak ideig-óráig tartott a mosolyszünet, hamarosan kiderült: újra összemelegedtek. Az utóbbi években kínosan ügyeltek arra, hogy magánéletükbe a nyilvánosság ne nyerjen betekintést, hogy miért is szakítottak, azt sem mondták el. Linda most talán a milliárdos Ferenc oldalán újra megtalálja a boldogságot.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek