Celeb

Sebész rakja rendbe Nóci arcát

ozs

2015. július 22. szerda 05:00

A VV egykor párduc testű, üde mosolyú sztárja arcplasztikát is hajlandó vállalni. Negyven elmúlt, az elmúlt évek mély nyomot hagytak az arcán.

Rövid szőke haja, párducteste és hatalmas mosolya hamar Czifra Noémi védjegyévé vált annak idején, amikor pop­sztárként és a ValóVilág műsorvezetőjeként ragyogott a csillaga.

A rivaldafény után aztán jött a mélyrepülés, évekig tartó munka­keresés, depresszió, magánéleti zűrök, bírósági ügyek, alkoholrehab.

Több év pokoljárás után élete végre kezd egyenesbe jönni. A mű­sorvezető újra kiegyensúlyozott, tele van életkedvvel és energiával. Úgy érzi magát, mint tizenöt évvel ezelőtt, amikor megismer­te az ország. Emiatt is döntött úgy, hogy visszatér a rivaldafénybe. Pár hete megjelent dala tarolt az interneten, ami Nócinak újabb erőt ad. Mivel nem csak a hangjával, a megjelenésével sem szeretne csalódást okozni, arcplasztikát is hajlandó vállalni.

A komoly lelki válság ugyanis nem csak a lelkét, az arcát is megviselte.

Aranyat kaphat

Dr. Tizedes György elárulta, Nóci mire számíthat.

– Személyesen még nem ismerem őt, eddig csak képeket láttam róla – mondta a plasztikai sebész. – A fotók alapján úgy tűnik, hogy az arcából elfogytak a zsírszövetek, a bőre ezért megereszkedett, feltehe­tően a szalagok is kinyúltak. Régen a bőrből kivágtak egy darabot és megfeszítették, ma már megvizsgálhatjuk, mi okozhatta az elváltozásokat. Zsírral, hialuronsavval is pótolhatjuk majd az arca térfogatát, arany- vagy bioszálakkal erősíthetjük meg a bőr rugalmasságát, tartását. A személyes konzultáció után okosabbak leszünk – magyarázta.

– Még sosem csináltattam ilyet, nem tudom, milyen lehetőségeim vannak. Kíváncsi vagyok, egyáltalán mit mond a doktor úr. Szerintem nincs ebben semmi, teljesen vállalható. Egyrészt negyven elmúltam, az egy dolog. Ám az elmúlt évek mély nyomot hagytak az arcomon. Nem azért voltak kemény évek – amit a többség gondol –, mert a bírósági ügyek meg ezek. A túrót! Sok lelki megpróbáltatáson mentem keresztül.

Egy óriás hullámvasúton voltam, amiben egyébként mindenki ül, csak nem tud róla, vagy most ül bele éppen. Ez meggyűrt engem rendesen. Beguggolt az arcom, na! Ha fáradt vagyok, ez különösen látszik – magyarázta Nóci, hozzátéve, hogy egyébként teljesen rendben van önmagával. Ha megnézi magát a régi képeken, ugyanazt a tekintetet látja most is, ha tükörbe néz.

– Bárki bármit mond, lehet fanyalogni, de miért ne élnék egy adódó lehetőséggel? Főleg, ha már így alakult, hogy visszatérhetek a közéletbe. Nekem a testem és az arcom a kirakatom, abból élek. Mindig azt mondom, legfontosabb az önismeret, tisztában kell lenni önmagunkkal. Egész egyszerűen van normális ítélőképességem, és ha belenézek a tükörbe, látom, hogy a két szem­öldököm közötti ránc miatt mintha mindig morcos lennék. Ez zavar. Nyilván az arcom sokkal vékonyabb és beesettebb lett, mint 20-30 évesen volt – végzett gyors önelemzést a műsorvezető.

További cikkek

SZERELEM

Csuti: Együtt gyakoroltuk ezt a dalt, csak nem tudtam, hogy rólam szól

Bizarr

Eddig használt bugyikat árult, de most még meredekebb területre merészkedett Rebekka

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: óriási fordítás, a svédek drámai hajrával elődöntősök

ripost.hu

Hihetetlen, hogy meddig fertőz az emberi bőrön az omikron

origo.hu

Figyelmeztetést adtak ki, Kecskeméten gyártott Mercedesek válhatnak veszélyessé

hirtv.hu

Még a rendőrök is elsírták magukat: egy 15 hónapos kislány 5 napig ült édesanyja holtteste mellett

boon.hu

Szívszorító: így búcsúznak lányai Csollány Szilvesztertől

origo.hu

Elpusztult a világ legidősebb hím gorillája

nemzetisport.hu

NB I: az MTK nem járult hozzá a Kövesd halasztási kérelméhez

vg.hu

Tüdőátültetésre várt halála előtt Csollány Szilveszter

nemzetisport.hu

Női kézilabda: Kovacsics Anikó, az FTC irányítója gyermeket vár

vg.hu

Már tesztelik a Pfizer omikron elleni oltását, de csak az 55 év alattiaknak ajánlják

vg.hu

Három oltás után kapta el a koronavírust Újlaki Dénes

origo.hu

5 éve ezen a napon halt meg John Hurt - képek