Celeb

Már 40 évvel fiatalabb nőt szeret a neves pesti rendező

A. T.

2015. július 25. szombat 05:30

Egy 25 éves színésznővel él a 65 esz­tendős Szurdi Miklós, aki három válás után talált rá Zsófiára. A szerelmesek döntését családjuk is elfogadta.

Szurdi Miklós rendező újra szerelmes, méghozzá a nála négy évtizeddel fiatalabb, kezdő színésznőbe, Pető Zsófiába. Kapcsolatuk körülbelül három éve tart, de eddig sikerült a nyilvánosság elől eltitkolniuk. Talán épp a köztük lévő hatalmas korkülönbség miatt döntöttek így, hiszen Zsófi még csak huszonöt éves. Az ifjú színésznő 2009-ben érettségizett, amikor Miklós hatodik gyermeke is iskolaköteles lett. A rendező októberben tölti be hatvanötödik életévét. Pető Zsófit a Szurdi rendezte Aida című musicalből ismerheti a nagyközönség, amelyben Oláh Ibolya távozása után, három éve ő játssza a címszerepet.

Három váláson van túl

Első feleségét, Gór Nagy Máriát az 1960-as években ismerte meg és a hetvenes években vette feleségül. Két fiuk született, Tamás és András. Egy karácsonyon a fenyőfa mellett Szurdi bejelentette: elhagyja a családját. Második feleségével, Edittel 1988-ban kötött házasságot. Ebből a frigyből született István fia és Judit lánya. A házasságnak a nála tizenhét évvel fiatalabb Xantus Barbara felbukkanása vetett véget, akit a kilencvenes évek közepén oltár elé vezetett. Két gyermekük van: Panna 1997-ben, Balázs 2003-ban érkezett. Három éve jelentették be válásukat.

Szurdi Miklóssal egy rendezvényen találkoztunk, ahol rákérdeztünk kapcsolatára Zsófival. Azt mondta, évek óta nem beszél a magánéletéről, és ezúttal sem tesz kivételt. A rendező eddig háromszor volt nős, és minden frigyéből két gyermeke született. Első felesége Gór Nagy Mária színésznő volt, akinek színitanodájában tanult harmadik felesége, Xantus Barbara és később Zsófi is.

– Sok boldogságot kívánok nekik! – feleli Gór Nagy Mária a kérdésre, nincs-e tüske benne, amiért volt férje ilyen fiatal nőt választott. A színésznő hangja őszintén csengett, hisz épp válásuknak köszönhetően talált rá jelenlegi férjére, Gulyás Budára.

Olvasóink többször is látták a párt Mária kapujában, ami azt bizonyítja, időnként vendégül is látja őket: – Zsófi kedves lány, szereti Miklóst. Szépen, csendesen élnek együtt.

Ősszel jön az új darab

Szurdi Miklós jelenleg is gőzerővel dolgozik: a Grease című musicalt rendezi. A darab premierje október 16-án lesz a SYMA Csarnokban.

További cikkek

Szexi

Milliókat keresek a meztelenkedéssel, és édesanyám a legnagyobb rajongóm!

Dráma

Tovább gyűrűzik a Kulcsár Edina féle botrány

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Arsenal: közös megegyezéssel távozik a védő – hivatalos

ripost.hu

Ez az 5 tünet jelzi, hogy az omikront kaptad el

origo.hu

Meglepő fordulat a benzinkutakon, így tankoltak tavaly a magyar autósok

magyarnemzet.hu

Szenzációs felfedezések várhatók a Turul-dinasztiáról

origo.hu

Trombózisa volt? Ez történik utána

nemzetisport.hu

MU: Ha Martial hazudik, végleg meg kell szabadulni tőle – Ferdinand

vg.hu

A negyedik oltás is kevés az omikron ellen

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „Nem így terveztük” – Bánhidi a kiesés után

mandiner.hu

Betiltották a kritikai fajelmélet oktatását Virginiában

origo.hu

A megengedett sebesség duplájával mértek be egy autóst a 4-esen, kártyával azonnal fizetett