Celeb

Ha nem rúdtáncol, teherautót vezet a bombázó Niki - fotók

K. B.

Létrehozva: 2015.07.16.

Csütörtök este fény derül arra, ki Magyarország legsportosabb lánya és fiúja. A Mr. és Miss Fit nevű viadal a sportolók szépségversenye, ahol a több száz jelentkezőből mára 22 döntős maradt.

Virgoncz Nikolett – aki gőzerővel készül az idei rúdtánc-világbajnokságra is – csak szórakozásból indult el a versenyen, de egészen a döntőig jutott.

– Ez életem első szépségversenye, egyik ismerősöm jelentkezett, aztán gondoltam, poénból én is elindulok. Andrejkovics Barbival én is bejutottam a fináléba. Nem készültem külön erre az eseményre, nekem ez csak szórakozás. Jelenleg a rúdtánc-világbajnokság foglalkoztat elsősorban – mondta a Borsnak a 29 éves szépség, aki jövő héten utazik Angliába, és duó kategóriában, Kascsák Jenniferrel képviselik hazánkat a világversenyen. Vele egyébként együtt indult egy magyar tehetségkutatóban is, ahol a zsűri nem kvalifikálta őket a legjobbak közé.

– A Hungary’s Got Talentben nem sikerült bejutni a legjobb harmincba. Nem voltak megfelelőek a körülmények, sajnos színvonalas produkciót az ott használt mobilrudakon nem lehet előadni, egy bártáncos lehet, hogy tud mit kezdeni rajta, mi nem – mesélte élményeit Niki, aki a sport mellett hivatásos teherautó vezetőként keresi a kenyerét.

– Teherautó-sofőr vagyok, mindennap délután kettőig dolgozom, utána a saját stúdiónkban gyakorolunk – vázolta fel a mostanában megszokott mindennapjait a rúdon bámulatos mutatványokra képes Nikolett.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek