Celeb

Bangó Margit felkarjában libatojásnyi daganat van

Fái

2015. július 8. szerda 05:20

Beszélni sem akar súlyos betegségéről, amikor farkasszemet nézett a gyilkos kórral. Ezer fokon ég, egy tini is megirigyelhetné. A daganatot a karjában pedig egyszerűen elrejti.

A Kossuth-díjas énekesnő úgy fogalmaz: 280 ezerrel pörög, miközben mindenhová, mindenkihez elmegy.

– Most éppen Lengyelországba hívtak egy fesztiválra, de nem tudok menni, mert aznap Szerbiában leszek a bácskai magyaroknál. Nagyon szeretem őket. Közben új lemezt is készítek, hét már kész, három dalon még dolgozunk. Óriási meglepetés lesz, ahogy a klip is.

Margit – akit a CNN a magyar cigányzene Aretha Franklinjének nevez – évről évre tud újat nyújtani, ezen az albumon például hazánk legtehetségesebb dzsesszzenészei kísérik. Az éneklés mellett – éppen a gasztrocézár, Anthony Bourdain riportja miatt – egyre több főzőversenyre is hívják zsűrizni. Aludni sincs ideje.

– Rengeteg energiám van, a fiatalokat a levesbe küldöm! – kacsint huncut mosollyal. Évekkel ezelőtti súlyos betegségét említeni sem engedi.

– Nem beszélünk róla! Jól vagyok. Ahogy színpadra lépek, húszéves leszek. Mondjuk, amikor lejövök, százhúsz! A színpad egészséget, erőt ad, megfiatalít. Olyan őrjöngés van a koncertjeimen, mint egy rockkoncerten. Háromtól a százhárom évesig mindenki táncol, énekel, ez felemelő érzés.

Margit szembenézett a gyilkos kórral, de csodával határos módon sikerült felépülnie. Egy daganat maradt csak a testében, de azt évek óta nem hajlandó megműttetni.

– A felkaromban van, libatojásnyi daganat, de ez nem veszélyes. Zsírdaganat, csak szépséghiba. A bőr alatt van, az izmok fölött. Néha kicsit zsibbad a karom, de semmi több. Ha muszáj lesz, majd kivetetem. Emiatt soha nem járok ujjatlanban, még civilben sem. Zavar, ha rákérdeznek, vagy a régi dolgokkal hozzák kapcsolatba.

– A hajamból is elegem van, fodrászhoz is utálok már menni, mert olyan sok és hosszú, hogy három-négy óra, mire megcsinálják. Ha levágatnám, akkor rákérdeznének: már megint visszajött a gyilkos kór? Nem, és nem is fog! Hiszem, hogy a Mindenható szeret. Mindig, minden bajom, gondom rátettem, és ő segített. Amikor a műtőasztalon feküdtem – nem aludtam, akkor készítettek elő a beavatkozásra –, olyan félelem volt bennem, hogy azt el nem tudom mondani. Akkor hallottam, hogy a jóisten azt mondja: ne félj, tedd rám a gondod! Ez áll a szentírásban is: minden gondotokat énrám tegyétek, nekem gondom van tirátok. Ne félj, nem hagylak el, veled maradok a világ végezetéig. Ha valaki hisz Istenben, hát én hiszek! Én vagyok az élő példa, nincs az a betegség, amin ne segítene.

További cikkek

Válás

Kiakadt Kulcsár Edina elhagyott férje: Mérhetetlen harag van bennem!

Szakítás

Újabb fordulat, Kulcsár Edina friss szerelme is elhagyta a családját

Ez is érdekelhet

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 18.: fontos kérdéseknek a végére teszünk pontot, lelkileg megújulunk

ripost.hu

Nem búslakodik az Exatlon kiesője: tűzpiros bikiniben mutatta meg a testét

origo.hu

Elrettentő díjemelés jön egy hazai autós szolgáltatásban

mandiner.hu

The Spectator: az Orbán Viktor elűzésére tett próbálkozás darabokra hullik

kisalfold.hu

Gyalogost gázolt a vonat Győr-Ménfőcsanaknál

origo.hu

Nem remekelt a Samsung Galaxy S21 széria

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Máthé Dominik csak egyszer nézte vissza a gólját; elárasztották ajánlatokkal

vg.hu

A gerincvelő gyulladásának egy ritka változatát okozhatja az AstraZeneca oltása

mandiner.hu

Egy fekete nő középkori sírját találták meg Csehországban

life.hu

A pletykák szerint ez a valódi oka Kulcsár Edina és Csuti válásának

vg.hu

Letartóztatták az ápolónőt, akit azzal vádolnak, hogy csak imitálta az oltás beadását

origo.hu

Karácsony Gergely: Szarok rá, hogy mi van ezeken a hangfelvételeken - videó