Celeb

Laurával jár, mégis Pamelával nyaralna Berki

B. M.

2015. június 6. szombat 05:10

Meglepő fordulat: habár Cserpes Laurával jár, mégis az exe felé nyitna a műsorvezető.

Ne készíts rólunk közös képet – szólította fel a fotósunkat Berki Krisztián, mielőtt fellépett a Dunakavics étterem színpadára, ahol az Orosz Rulettben tervezték őt „keresztre feszíteni”. A kigyúrt életművész azonban az ujja köré csavarta a showder klubos Orosz György közönségét.

– Hál’ Istennek, Pamelának köszönhetően megszületett Berki Natasa Zselyke – mondta Berki. – Ha van egy közös gyermeke­tek, utána bármi történhet veletek, lehet egy nagyon szép yachtod, meg x barátnőd (...), de férfiként azt mondom, ha gyermeked van, onnantól kezdve nincs feljebb. Persze vannak viták, meg ellentétek, és rengeteg melót kell beletenni egy kapcsolatba, ha az ember azt szeretné, hogy családban éljen, kompromisszumot kell kötni, én viszont kompromisszumképtelen vagyok – mondta és már kenyérre is kente hallgatóságát.

– Harmincéves koromban többszörösen kiégett pali voltam, minden területen. (...) Amikor Pamela megérkezett az életembe, nagyon egy hullámhosszon voltunk, boldogság, öröm, csokiszirom, gereblyéztük a hullámokat a Rómain, és szerettük volna, hogy legyen egy gyermekünk. És hát véletlenek nincsenek, elsőre sikerült... Innentől kezdve pedig elkezdtem gondolkodni, hogy társként, hosszú távon, életünk végéig együtt tudunk-e működni. (...) Most van az a helyzet, hogy vannak viták, nehézségek, ilyen-olyan dolgok, leginkább miattam, de hogy ezt össze tudjuk-e úgy formálni, hogy ez egy nagyon szép, hosszú távú kapcsolat legyen, nem tudom. Főleg azért fontos, hogy a kislányunk egy olyan megélt családban nőhessen fel, ami sem Pamelának, sem nekem nem adatott meg – tette hozzá, némi meglepetést okozva azon nézők körében, akik úgy tudják, Berki éppen Cserpes Laura párja.

De, hogy ne sok kétséget hagyjon afelől, hogy melyik hölgyhöz húz a szíve, hozzátette:

– Harmincöt éves leszek, rengeteg hibával születtem, rengeteg mindent nem hoztam otthonról... Én most azt szeretném elérni, hogy 23 hónap munka után napi 3–4 óra alvással elvihessem Pamelát és a kislányomat nyaralni.

Berki Krisztián a show végén elutasította a magánéletére vonatkozó kérdéseinket, azt viszont másnap elmondta, hogy Pamela azért ment el a show-ra, hogy elhozza neki a kislányát, akit ő magával vitt. Már csak az a kérdés, hogy mit szól Berki vallomásához Cserpes Laura. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szégyelli az ellenzék Gyurcsány parlamenti cirkuszát, de félnek ellentmondani - videó

vg.hu

Hamarosan jöhet a 800 forintos kenyér

life.hu

Kóbor János özvegye és lánya nem maradt magára a gyászban: ő segít nekik

mandiner.hu

Washington Post: Orbán Viktor befolyása nem áll meg Európánál

mandiner.hu

Így büntetné az USA Magyarországot az olajembargó blokkolásáért

mindmegette.hu

HA ÍGY GRILLEZED A MARHAHÚST ÉS A ZÖLDSÉGEKET, TE LESZEL A KERTI SÜTÖGETÉS MESTERE! (x)

borsonline.hu

Megfagyott a levegő a stúdióban: Hajdú Péter kamerák előtt olvasta fel, a túlvilágról kapott üzenetet

További cikkek

Gyász

Drámai részletek: Mazsi így azonosította Berki Krisztián dílerét

Fogyás

Elképesztően sovány Gáspár Evelin, csak csont és bőr