Celeb

Bochkor Gábornak nincs bocsánat

F. Zs.

Létrehozva: 2015.05.07.

Bochkor ingyenjegyet kapott, hogy megnézhesse, milyen „egy rúddal hadonászni a levegőben”, most pedig magyarázkodhat helyette a párja, akinek csúnyán nekimentek a kommentelők.

Mint arról lapunk is beszámolt, március közepén arra ragadtatta magát a Music FM műsorvezetője, hogy leszólja a világhírű karmestert, Kobayashi Kenichirót.

A téma Patai Annai külföldi karrierje volt, melynek kapcsán azt mondta Bochkor, hogy szerinte nem nagy dolog Japánban befutni, hiszen ő itthon nem ismer egyetlen japán sztárt sem. Aztán mégis eszébe jutott egy név:

„Még emlékszem Kobayashi Kenichiro karmesterre, de az a 70-es éveknek a tévedése volt...”
A műsorvezető kijelentése órási felháborodást váltott ki, többek között Lang Györgyi is nyílt levelet írt az Önindító stábjának. 

Az ügy már-már elülni látszott, egészen kedd estig, amikor Bochkor menedzsmentje, a TMC friss képet posztolt a hivatalos Facebook-oldalukon. A fotón Bochkor Gábor Kobayashi Kenichiróval pózol. A kép alá ez a szöveg került: 

„Breaking! Bochkor Gábor ma megnézhette, hogy mit is tud egy karmester, hiszen maga KOBAYASHI KENICHIRO mutatta meg neki. Íme a nagy találkozás pillanata. Az élmények és az új tudás beszámolója hamarosan az Önindítóban. Mindenkinek, aki nem csak szereti, de érti is a viccet....)” 

Bár a szövegből nem derül ki, de lényeges, a mester a MÁV Szimfonikus Zenekart dirigálta a Zeneakadémián.
A fotót többen megosztották, köztük Várkonyi Andrea, Bochkor párja is, aki – talán nem számított rá – kapott hideget-meleget a kommentelőktől. 

„Végigrágózta az egész koncertet és közben ide-oda tekingetett, hogy mindenki figyeli-e őt. (szándékosan írtam kis »ő«-vel)” – írta egyikük, egy másik olvasó még arról is beszámolt, hogy hogyan került Bochkor a nem mindennapi koncertre: 

„Hogy mik vannak, kedves Andrea? Egy kiváló zenekar a tegnapi koncerten ünnepelte 70. szülinapját, egy szintén kiváló karmesterrel adott felejthetetlen koncerten. A kedves férje a minősíthetetlen »viccével érdemelt ki« két ingyenjegyet arra a szuperkoncertre, amire másoknak már pénzért sem jutott. A média pedig nem a zenekar ünneplésétől, hanem az Ön celeb férjétől hangos. Értékrendi válság. Ez van Andrea.”

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek