Celeb

Szerelmi bánatában kezdett pornózni Aleska

Ocskó Zsolt

Létrehozva: 2015.04.16.

Ha nem kapja rajta 19 esztendősen a fiúját egy másik lánnyal csókolózni, eszébe sem jutott volna, hogy a szexiparban dolgozzon.

Sáfrány Emese, vagyis Aleska Diamond jövő héten megjelenő önéletrajzi regényében emlékezik meg első nagy szerelméről, egy Gábor nevű srácról, akivel még szülővárosában, Komlón szerettek egymásba. A gond akkor kezdődött, amikor a továbbtanulás miatt Emese Budapestre költözött.

– Egy ideig működött a távkapcsolat, de Gábor úgy érezte, hogy elhanyagolom. Komlón náluk laktam egy saját, elkülönített lakrészben, ahol egyszer egy másik lánnyal találtam, csókkal búcsúzott tőle a szemem láttára. Négy évig tartó, veszekedésektől mentes, idilli kapcsolatunk olyan drasztikusan szakadt meg, hogy szinte sokkolt. Összepakoltam és elköltöztem – elevenítette fel a fájdalmas emléket Emese.

Emiatt még jobban megerősödött benne a vágy, hogy valakivé váljon Budapesten. 

Évek múlva derült csak ki, hogy Gábor féltékenységből tette lapátra, mert azt hitte, szeretője van Budapesten. Addigra viszont a csalódott lány már belecsöppent a pornózásba, mert tánctanárnőként keresett pénzéből az albérletét is alig tudta kicsengetni. Szüksége volt a visszaigazolásra, hogy igenis kell a férfiaknak.

– Ha nem így történnek a dolgok, ahogy, most valószínűleg Gábor felesége lennék, két-három gyermekkel élnénk boldogan vidéken, és gondoznánk a háztájit. Ahol ő él, ott ez a norma. Véletlenül sem szeretném erre azt mondani, hogy rossz irány, ettől függetlenül roppant örülök, hogy eljöttem, mert kitárult számomra a világ, több lehetőséget kaptam az élettől. Az is lehet, ha ott maradok Komlón, előbb-utóbb kibukott volna belőlem, hogy szeretnék jönni-menni a világban – morfondírozott Aleska, aki két év mosolyszünet után ült le Gáborral megbeszélni a dolgokat. Akkor már késő volt.

– Csak tizenöt voltam, amikor megismertem, de még akkor is fiatal és naiv voltam, amikor szakítottunk. Rossz volt, hogy egy félreértés miatt ment tönkre a kapcsolatunk. Viszont azt vallom, hogy minden úgy történik, ahogy kell.


Két könyv is lesz

Emese bízik benne, hogy a rajongóinak tetszik majd az „aleskásan” megfogalmazott életrajzi mű.

– Izgalmas és tanulságos dolog volt regénybe foglalni kalandos életem elmúlt tíz évét. Amikor a nyomdába lépve megéreztem a jellegzetes szagot, semmihez sem hasonlító izgalom fogott el. Bár még most jelenik meg az első könyvem, már elkezdtem egy másikat írni – magyarázta lelkesen a visszavonult pornósztár. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek