Celeb

Milliós szerződés: lecsap az RTL Klub Gesztesire

BM

Létrehozva: 2015.04.10.

Gesztesi Károly az RTL Klubbal tárgyal – tudta meg a Bors. A színészre több produkcióban is számítanának. Ami biztos: ahhoz a sorozathoz nem szerződne, ami a TV2-s Jóban Rosszban szappanopera konkurense.

Úgy tűnik, nem marad tévés munka nélkül Gesztesi Károly: kerülgeti az RTL Klub. A Bors információját a színész nem erősítette meg, nem titkolta azonban, hogy miután elváltak az útjaik a TV2-vel, egy másik televíziós csatornával kezdett tárgyalni.

– Ezt meg tu­dom erősíteni, de hogy melyikről van szó, arról nem beszélek. Legyen elég annyi, megkerestek, bementem tárgyalni, megszagoltam, milyen ott a levegő, de még nem döntöttem – mondta határozottan.

Ám alighanem borítékolható, mit hoz a jövő, hiszen már a sokadik fordulón vannak túl.

– Nemrég volt az utolsó tárgyalás, legközelebb konkrétumokról beszélünk – tette hozzá Gesztesi, aki – bár nekünk ezt sem igazolta –, információink szerint több ajánlatot is kapott különféle produkciókra. Úgy tudjuk, azok között semmiképp sincs arról szó, hogy a Jóban Rosszban konkurens szappanoperájához, a Ba­rátok közthöz szerződne.

És hogy mit mond a közös tárgyalásról az RTL Klub?

– Az ilyen in­formációkat soha nem szoktuk kommentálni, most sem tesszük – közölte Kolosi Péter programigazgató.

Mint ismert, Gesztesi Károly hetekkel ezelőtt távozott a TV2 napi sorozatából. Hol állítólagos alkoholizmusával indokolt kirúgásáról, hol felmondásáról szóltak a hírek.

– Erről csak azt tudom mondani, amit eddig. Leültem a TV2 vezetőivel, megbeszéltem, amit meg kellett, és felmondtam. A kol­léganőim gyönyörű virágcsokrokat kaptak tőlem, hogy aztán azzal szembesüljek, hogy elindult egy médiahadjárat, amit nem tudom, ki gerjesztett. A csatorna vezetőivel békében váltunk el egymástól, az is lehet, hogy fogunk még együtt dolgozni. Most már ott tartok, hogy a pénz nem alapvető fontosságú a számomra. Hál’ istennek, van annyi, hogy még a gyerekeimnek is jusson belőle. A kihívások érdekelnek, az, hogy jól érezzem magam ott, ahol vagyok – hangsúlyozta.

A váltás – ha sikerrel zárulnak a tárgyalások –, nem csak a szakmai, hanem a magánéletére is hatással lehet. Gesztesi a Jóban Rosszban produkcióban egykori feleségével, Liptai Claudiával játszott, fontos volt számukra a kö­zös munka. Claudia továbbra is a Csillagvirág klinika dolgozója, volt férjével jó a kapcsolata, tá­mogatják egymást, de előfordulhat, hogy egy új televíziós szerződés miatt – pláne, ha a konkurenciáról van szó – meg kell gondolniuk a nyilvánosság előtti közös megjelenésüket. Ahogy az a hajdan TV2-es Tatár Csilla és akkori férje, az RTL Klubos Gönczi Gábor esetében is volt.

Gesztesi azonban e tekintetben nem alkuszik:

– Bennünket Claudiával nem tudnak szétválasztani, pláne nem szerződésekkel. Mi barátok va­gyunk, és azok is maradunk – jelentette ki.

Mint ismert, a televíziós piacon milliós összegek találnak gazdára. Ha Gesztesi Károlynak sikerül megállapodnia, az nem csak a bankszámláját, hanem képernyős jelenlétét is gazdagítja.

 

Körbefutja az Omszki-tavat

Gesztesi Károly szombaton bebizonyítja: továbbra is fontos számára a sport, ami már évtizedek óta része az életének.

– Én vagyok az Omszki-tófutás arca, amelyen ott lesz például Száraz Dénes és Hujber Ferenc kollégám, valamint még sok barátunk – mondta.

Jegyzetünk itt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek