Celeb

Gesztesi téved: ő csalta meg Claudiát

BM

Létrehozva: 2015.04.23.

A színész Friderikusznak csak az igazság felét mondta el, és maga is beismeri: sokat hazudott korábban.

Gesztesi Károly bombát robbantott, amikor a TV2 Összezárva Friderikusszal című műsorában bevallotta: második nejét teherbe ejtette, miközben Liptai Claudiával élt házasságban. Végre kimondta: a hatéves Áron a vér szerinti gyermeke – írta meg a Blikk. Úgy tűnik, mégsem a teljes igazságot tudta meg Friderikusz. A színész azt állította ugyanis, hogy csak az után lett hűtlen, hogy hírét vette: felesége Afrikában összeszűrte a levet más férfiakkal. Rövid fejszámolás után azonban könnyen belátható, hogy nem így történt. Claudia ugyanis 2008 novemberében utazott a fekete kontinensre A sztárok a fejükre estek című műsor háziasszonyaként, Gesztesi kisfia pedig 2009 áprilisában jött a világra, vagyis már a feleség elutazása előtt megfogant.

– Miután Claudia nem látta még a műsort, nem tud rá reagálni – mondta a Borsnak Kende-Hofherr Krisztina, a Claudiát képviselő TMC Management tulajdonosa. – Megnézi, mi kerül adásba, és utána nyilatkozik. Biztos vagyok benne, hogy nem éri meglepetés, hiszen ő és a volt férje jó viszonyban vannak, feltételezem, egyeztettek erről is – tette hozzá.

Kérdés, hogy vajon a továbbiakban is megmarad-e a jó viszony.

– Nem tudom. Annyira sűrűek voltak az elmúlt napjaim, hogy fogalmam nincs, mi lesz, de nem is érdekel. Mindenkitől elváltam, független ember vagyok – nyilatkozta a Borsnak Gesztesi, aki azt mondja, az élete bővelkedik izgalmakban, és a részletek sosem voltak az erősségei. Abban viszont biztos: óriási kő esett le a szívéről, amikor végre kimondta: Áron az ő fia.

– Sok hazugság van egy ember életében, nekem kevés, de ez volt az utolsó. És ezt ki kellett mondanom
52 évesen. Nem akartam bántani másokat azzal. Minden embernek kell a törődés, a simogatás, nem akartam egyedül ülni a házamban, mint egy didergő király... A válásunk előtti években szinte már külön voltunk Claudiával, olyannyira, hogy neki és nekem is volt más kapcsolat az életünkben. Áron nem törvényen kívül született gyermek, hanem az életem része. Mindig büszke leszek a fiamra, és vigyázni fogok rá. Életemnek ez a története nem volt tisztázva. Sokat hazudtam, csúsztattam, nagyon sokáig, csakhogy az ember rájön egy idő után, hogy ennek semmi értelme. És most, hogy kimondtam, Áron a fiam, tíz évet nyertem az életemből – mondta a Borsnak a színész, hozzátéve: ahhoz, hogy élete nagy titkát vállalja, kellett Friderikusz Sándor és Hajdú Péter, akiknek teljesen meg tudott nyílni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek