Celeb

Beintett a TV2-nek Damu Roland

Földvári Zsófi

Létrehozva: 2015.04.13.

A börtönből szabadult Damu Roland nem felejtette el, hogy a kereskedelmi csatorna elhatárolódott tőle korábban. Gondolkozás nélkül nemet mondott a hívásukra.

2010-ben azonnali ha­tállyal kirúgták a Jóban Rosszban című sorozatból, mert az akkori barátnője, Palácsik Tímea nemi erőszakkal vádolta meg. Damunak érett már a büntetés, hiszen nem ez volt az első balhéja. A Hal a tortán című műsorban is dührohamot ka­pott, széttörte a kerti bútort, hónapokkal előtte pedig az egyik kolléganőjének ment neki, mert a hölgy előtte akart beszállni egy taxiba.

Ítélet előtt kirúgták

A TV2 napi sorozatának vezetése úgy ítélte meg, hogy véget kell vetni a tarthatatlan állapotnak, így ezzel a közleménnyel tudatták a nagyvilággal, hogy elhatárolódnak az indulatkezelési problémákkal küzdő sztártól:
„Súlyos testi sértés miatt eljárást indítottak Damu Roland ellen. Bár egyelőre ellentmondásosak az információk, figyelembe kell vennünk azt a tényt, hogy sajnos nem ez az első eset, hogy Roland hasonló ügybe keveredik. Így a csatorna vezetésével közösen úgy döntöttünk, hogy a továbbiakban a Jóban Rosszban sorozatban nem kívánunk együttműködni a színésszel. Nagyon sok esélyt kapott már a csatornától, most azonban eljött a pillanat, hogy kimondjuk, nincs helye a TV2-nél” – számolt be Nagy Tamás, a Jóban Rosszban producere.

Vagyis a hivatalos eljárás még el sem indult, Damunak már távoznia kellett.

Hogy vagy, Roli?

Ezek után joggal hiheti bár­ki, hogy Roland és az egykori anyacsatornája között egy életre megszűnt minden viszony, a színész szabadu­lása mégis fordulatot hozott. A Bors úgy tudja, hogy Damut a megszámlálhatatlan sajtóorgánum kö­zött a TV2 is megkereste azzal, hogy mesél­jen a börtönéveiről, a szabadulásról és persze a jövőbeli terveiről.

– Roli alig hitt a fülének, amikor a szabadulása napján a TV2-től kereste egy szerkesztő arról érdeklődve, hogy hogy van – meséli a Bors munkatársának a színész egyik rokona. – Köpni-nyelni nem tudott először, attól meg pláne elment a hangja, amikor arra kérték, menjen be az egyik műsorba, és beszélgessen a terveiről. Szerencsére megőrizte a nyugalmát, és annyit mondott, hogy soha a büdös életben nem szeretne azon a csatornán képernyőre kerülni, amelyik ilyen szinten elhatárolódott tőle.

Megkerestük Damu Rolandot, aki nem kívánta kommentálni az értesülésünket, csak hümmögött. Annyit azért elárult, hogy nagyon sokan keresik, és maga is meglepődött azon, milyen sokan támogatják.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek