Celeb

Kitálal Kozsóról sztárzenekara

GYLF

Létrehozva: 2015.03.16.

Összeáll a Shygys. A hírnek talán csak Kozsó nem örül, akinek a menedzsere szerint úgy érzi, megkerülték. Ez már háború!

Visszatér a színpadra a 90-es évek fiúbandája, a Shygys. Egyedül volt mentoruk, az éppen Amerikában lábadozó Kozsó nem boldog.

– Úgy tűnik, Kozsó és a fiúk között még mindig nem lehet temetni a másfél évtizedes háborúskodást. Kozsó meg akarta újra csinálni az együttest, úgy gondolja, ez a formáció az ő gyermeke. A dalok, imázs, fotók, minden. A srácok azonban saját lábra álltak – mondta a Total Dance Fesztivál szervezője és Kozsó managere, Mára Krisztián.

A csapat 1997-ben alakult Kozsó menedzselésével, két év múlva szakítottak, és pereskedés után milliókért vásárolta ki őket egy nagy kiadó. Most mégsem értik Kozsó kirohanását.

– Kozsó ügyesen elleste a szakmát másoktól, és a saját eszközeivel alkotott meg bennünket – mondta a Borsnak Bálint és bevallotta: fiatal popcsapatként nekik csak kis falat jutott a telt házas koncertek bevételeiből.

– Elfogadtuk a helyzetet, így tudtuk, nem mászkálhatunk a barátnőinkkel, milyen ruhákban kell járnunk, kikkel beszélhetünk, kikkel nem. Egy évig bírtuk. Elmondásuk szerint sokszor egy szendvicsre, alsógatyára tellett csak a bérükből, de ők élvezték a népszerűséget.

– Furcsa, hogy most megint ellenséges velünk. Mi szeretettel gondolunk rá, és szívből kívánunk neki gyógyulást – mondta Ács Bálint. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek