Celeb

Rising Star: KERO durván nekiesett Mező Misinek

Sz. B.

2015. február 3. kedd 04:00

A tévénézők lemaradtak a legjobb műsorról, KERO ugyanis a Rising Star reklámszünetében lerohanta Mező Misit. Azért ordított vele, mert zsűritársa az adás alatt beszólogatott neki.

Elvesztette béketűrését Kerényi Miklós Gábor vasárnap este, és határozott stílusban osztotta ki Mező Misit. A zenész „bűne” annyi volt, hogy a felvételeken utólagosan is hallható módon, folyamatosan kommentálta Kovács Gyopár zsűrizésekor a Tanár úr hozzászólását. De más véleményen volt Fehérvári Gábor Alfréd és Keresztes Ildikó duettjének megítélése során is. Annyi lélekjelenléte maradt ugyan KERO-nak, hogy ne élő adásban rohanja le Mezőt, de a reklám alatti szünetben már egy cseppet sem foglalkozott azzal, hogy a helyszínen a döbbent közönség szem- és fültanúja haragjának.

A hosszú percekig tartó, kellemetlen vitában hallhattuk, hogy a Tanár úr szerint a duett nem alázatról és tiszteletről szól, mire Misi annyival védekezett, hogy ő is elmondhatja a véleményét, még akkor is, ha az nem egyezik zsűritársáéval, ezenkívül szakmai múltjának és jövőjének fontosságára hivatkozott. KERO a vita hevében annyit válaszolt:

„Maga szakmailag sehol sincs az én ötvenéves múltamhoz!” Egy korábbi sérelmet is felemlegetett még a tavaly novemberi válogatóról, amikor Misi Gyémánt Valentint a legjobb negyven közé jutatta a Tanár úr ellenében.

A direktor a Borsnak elmondta, kollégája szerinte helytelenül, az  érzelmeire hagyatkozva szavazott igennel Alfréd produkciójára.

– Misi másként képzeli el egyes dolgok megítélését, és ezeknek egy részét egyszerűen a belső élményei alapján építi föl.

– Vannak dolgok, amiken nem lehet vitázni. Például arról, hogy egy duett miről szól, ez nem érzelmi kérdés, ennek a műfajnak vannak konkrét meghatározásai. A duett két ember kapcsolatáról és viszonyáról szól, ha ellenségek, ha barátok, akkor is duett, mert két ember együtt énekel, és az érzelmeik összekapcsolódnak. Erről építő jellegű vitáink vannak – tette hozzá a Bors kérdésére még a helyszínen, miután valamelyest csillapodtak a kedélyek.

Misi, ez csacsiság!

Korábban is volt szóváltás a zsűri két tagja között. KERO néhány beszólásából idézünk:

„Misi, ez csacsiság, ami most történt! (...) Nem hall a fülével, Mihály? Figyeljen arra, amit mondok, könyörgöm, értelmesen mondom, figyeljen két mondatot! (...) Elmondhatom a két mondatot, vagy belepofázik? (...) Ehhez nem adom a nevemet, mindennek van határa.”

További cikkek

Gyász

Lesújtó hírt jelentett be a színház: elhunyt a 43 éves magyar színész

Ez is érdekelhet

life.hu

Életveszélyes állapotban szállították kórházba a magyar rappert: végre hír érkezett az állapotáról

metropol.hu

23 éves focista halt meg a Ferihegyi úti ütközésben

origo.hu

Légifotók régen, amikor még nem drónokkal fotóztak - galéria

magyarnemzet.hu

Költségvetési csalás gyanújába keveredett Kész Zoltán, Márki-Zay Péter jobbkeze

vaol.hu

Csúsztak az utak, havazott is - Sok a baleset Vas megye útjain

origo.hu

Porszívó és légtisztító egyben

origo.hu

Kiderült, hol a legkelendőbbek a minigarzonok

borsonline.hu

Zokogva nyilatkozott Babicsek Bernát édesanyja: „Mi akartuk eltemetni a fiunkat”

life.hu

Új intézkedés: a szülők nem vihetik óvodába oltatlan gyermekeiket ebben a városban

ripost.hu

Meglepő, mit mond Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

origo.hu

Utolértek egy autót Pécelen, amit a sofőr művelt, olyat csak filmekben látni - videó