Celeb

Varga Viktor ráizgult Bálint Toncsira

T. T.

2015. január 7. szerda 04:20

Szenvedélyes flört alakult ki Varga Viktor és Bálint Antónia között a Hal a tortán e heti műsorában. A stábtagok szerint a bohém énekes és az egykori szépségkirálynő közt csak úgy izzott a levegő.

Kakasherebejgli felett bontakozik ki Varga Viktor és Bálint Toncsi – egyáltalán nem ártatlannak induló – flörtje a TV2 e heti Hal a tortán című műsorában. Ma este Zsidró Tamás készíti el Cseke Katinkának, Bálint Antóniának, Fésűs Nellynek és Varga Viktornak a tradicionális fogást. A bizarr vacsorát azonban egy még bizarrabb szerelmi szál is fűszerezte. A forgatások alatt ugyanis szinte izzott a levegő a 45 éves Toncsi és a nála 18 évvel fiatalabb Varga Viktor között. Ezt Katinkáék is azonnal észrevették, Viktornak nincs is értelme tagadnia:

– Valóban történt egy halovány kezdeményezés felém Toncsi ré­széről, amit én azonnal elfogadtam, és tovább folytattam a játékot. Antónia gyönyörű, vonzó nő, és annak ellenére, hogy legtöbbször a fiatalabb vagy a velem egykorú nők társaságát keresem, volt már idősebb barátnőm – mosolyodott el sejtelmesen Viktor, aki szerint a szépség relatív, és a szerelemben a kor nem létezik.

– Minden nő egyaránt szép, függetlenül attól, hogy milyen az alakja, vagy hány éves. Mi férfiak ösztönösen kíváncsiak vagyunk a nőkre – így számomra is izgalmas gondolat, hogy ki­kezdjek egy nálam idősebb nővel. A legfontosabb a kisugárzás, és ha a belső harmónia megvan, bármelyik nő le tud venni a lábamról – fogalmazott Viktor.

A Bors megkereste a másik felet, Toncsit is, aki zavart kacajok kíséretében adott választ a kettőjük közt kialakult érzelmekre vonatkozó kérdésre:

– Viktor szimpatikus és humoros fiatalember, de én már egy másik életszakaszban tartok, mint ő. Zsidró, Katinka és Nelly – mint három boszorkány – mindenáron össze akart boronálni bennünket, de ha én ismerkedni szeretnék, az csakis komoly alapokon nyugodna. Nem mintha Viktor nem lenne férfias – sőt még az sem zavar, hogy negyven kiló –, de hogy mi lesz köztünk? Az péntekre kiderül... – finomkodott Toncsi.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ha bántják, mert fideszes, akkor azt mondja: csakazértis!

origo.hu

Ők az Onlyfans legújabb meztelen sztárjai - galéria

life.hu

Hatalmas kamut leplezett le Horváth Éva

magyarnemzet.hu

Dél-Koreában is belelendült a magyar bajnokság gólkirálya

ripost.hu

Széttárt combok, teljesen meztelenül jógázik a kertben a ringó mellű kebelcsoda

mandiner.hu

Nem akarnak hazatérni az ukrán katonák, inkább leteszik a fegyvert az oroszok előtt

origo.hu

Rengeteg meztelen lány és fiú egy furcsa valóságshow-ban - fotók

borsonline.hu

Riasztást adtak ki, mindjárt lecsap a jégeső ezeken a területeken

borsonline.hu

Csak egy parányi tanga feszült a popsijában: félmeztelenül kapták le a napon sütkérező üzletasszonyt

life.hu

Scitec Muscle Beach: Egy fesztivál, amit körbeleng a kitartás és az erő (x)

borsonline.hu

Bikiniben mutatta meg vadító testét Opitz Barbi – fotó

További cikkek

Gyilkosság

Fellebbezett VV Fanni feltételezett gyilkosa, még egy évig reménykedhet, hogy szabadul

Emlékek

Szívszaggató emlékek: Kendőzetlen őszinteséggel vallott édesapjáról Koós Réka