Celeb

Súlyos műtét vár a meggyötört VV Macira

Bors

2015. január 14. szerda 08:45

Az intenzív osztályon érte utol a Bors a görcsöktől gyötört Macit. Most is beteg édesanyjáért aggódik, s az is kiderült: eltitkolt betegsége miatt volt levert az elmúlt három hétben.

Csalódottan ugyan, de tudomásul vette VV Maci, hogy súlyos betegsége miatt számára véget ért a Való­Világ. Az igazi küzdelem azonban csak most vár rá. Ha hasnyálmirigy-gyulladását sikerül is enyhíteni, epeköveit valószínűleg műtéttel kell eltávolítani.

– Antibiotikumot és napi három liter infúziót kapok. Rengeteg fájdalomcsillapító van bennem, kicsit kába vagyok – mesélte megtörten Maci, aki nem csak a görcsök miatt érzi rosszul magát: van olyan betegsége, amely nem került be az összefoglalókba.

– Minden télen begyullad a fülem, most is így volt. Körülbelül három hete arcüreg- és középfülgyulladásom van. A villában megvizsgált az orvos, kaptam is antibiotikumot. Ezért aludtam rosszul, és ezért nem voltam már olyan aktív – folytatta Maci, aki úgy érzi, a hasnyálmirigy-gyulladását a Dennisszel a villán kívül töltött estéje alapozta meg. – Az orvosok szerint az akkor evett kétkanálnyi tatár bifsztek nyers húsa és a megivott koktél lobbantotta be a gyulladást.

Macit a betegségen kívül nagyon bántja, hogy nem tudja, miként fog eztán segíteni nagybeteg édesanyjának. – A játék előtt három munkahelyen dolgoztam egyszerre, hogy támogatni tudjam a szüleimet. Anyu nagyon beteg, rossz a szíve, a térdében pedig elkopott a porc. Szerettem volna kifizetni neki egy műtétet, és a családi házat is rendbe hozni – sorolta lemondóan Maci, aki tulajdonképpen nem is magáért, hanem édesanyja gyógyulásáért játszott.

Az internetes hozzászólók szerint Maci a rendszeres falás miatt lett rosszul, és egy dekát sem fogyott. A fiú ezt cáfolja. – Sokszor volt olyan feladat a villában, hogy csak kenyeret és vizet vagy konzerveket kaptunk enni. Így sokkal nehezebb volt tartani a diétát, de így is tizenkét kilót fogytam, és idekint sem hagyom abba.

További cikkek

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Villantás

Tóth Andi olyan tangás képet mutatott, még a Nagy Ő sem hagyta szó nélkül

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Itt a szorzó az egyik legnagyobb fogadóoldalon Orbán Viktorék győzelmére

888.hu

Tudtad, hogy te vagy a legkorruptabb az Európai Unióban?

life.hu

Több mint tízmillió forintot keres azzal a fiatal fiú, hogy édesapjával szerepel közös fotón

magyarnemzet.hu

Már készen volt az ítélet – gróf Apponyi Albert trianoni szózata

szon.hu

Lakástűz a nyíregyházi társasházban: meghalt egy ember

origo.hu

Meggátolja a sütis követést az androidos Firefox Focus

nemzetisport.hu

PL: Szalah és Mané távollétében is simán nyert a Liverpool

vg.hu

Túlkínálat miatt lehet jó befektetés az ingatlan

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a montenegrói szélső az északmacedón szurkolókra köpött – videó

metropol.hu

Filléres trükk a lakásban, erre is használhatod a szódabikarbónát

she.life.hu

Nem vágyom másra, csak egy normálisan gondolkodó lányra

origo.hu

Szégyentelenül lemásolták a BMW-t, mégis híres lett ez a szovjet motor