Celeb

Megszólalt a nő, akit zaklatott a brit uralkodó fia

Bors/MTI

2015. január 4. vasárnap 14:30

Két napon belül másodszor volt kénytelen cáfolni a brit királyi ház, hogy András yorki herceg, II. Erzsébet királynő másodszülött fia érintett lenne egy régóta húzódó amerikai gyermekszex-botrányban. Most az egyik állítólagos áldozat a nyilvánosság elé állt.

A Buckingham-palota vasárnap újabb hivatalos közleményben szögezte le, hogy „minden alapot nélkülöznek” azok az állítások, amelyek szerint az 55 esztendős András herceg - aki az ötödik a brit trónutódlási sorban - bármikor is szexuális visszaélést követett volna el kiskorúak sérelmére.

Az ügy részletei vasárnap elöntötték a brit sajtót, és a BBC udvari tudósítójának kommentárja szerint most már az a veszély fenyeget, hogy a botrány súlyosan károsítja a herceg és az egész brit monarchia megítélését.

András hercegről már évekkel ezelőtt kiderült, hogy közeli üzleti és baráti kapcsolatokat ápolt egy amerikai pénzemberrel, Jeffrey Epsteinnel, aki a börtönt is megjárta fiatalkorú lányok szexuális szolgáltatásainak szinte iparszerű forgalmazásáért.

Az ügy most annak nyomán került ismét a felszínre, hogy kiderült: Epstein ellen üzelmeinek egyik egykori áldozata polgári peres keresetet nyújtott be egy floridai bíróságon. A feljelentő - egy jelenleg 30 éves nő - szerint Epstein több alkalommal is szexuális kapcsolatra kényszerítette őt András herceggel. A nő akkoriban 17 éves volt, vagyis a floridai törvények szerint kiskorúnak számított.

Kiderült, hogy a háromgyermekes Virginia Robertsről van szó, és a lapokban megjelent egy fotó is, amelyen András herceg látható a fiatal nővel, egymás derekát átölelve.

– Jeffrey szinte kiképzett, hogy a herceg szeretője legyek. Én pedig 17 éves voltam és naiv, mindent megtettem, hogy az első számú lány maradjak. – idézi a Daily Mail Robertset, aki elmesélte első találkozását II. Erzsébet fiával.

– Amikor bemutattak minket egymásnak, folyamatosan a dekoltázsom nézte. Aztán elmentünk egy szórakozóhelyre, ahol meghívott egy koktélra és táncolni hívott. Ő a legrosszabb táncos, akivel valaha is dolgom volt. Folyt róla a veríték és durván rángatott magához a csípőmnél fogva. Az éjszaka után aztán Jeffrey meg is dícsért, hogy jól teljesítettem és nekem csak az a dolgom, hogy András elégedett legyen. Ezután több alkalommal is a rendelkezésére kellett állnom, volt hogy New Yorkban kapott tőlem masszázst extrákkal, de a Karib-szigeteken vakációzás közben is igényt tartott rám. – mondta a nő.

A legnagyobb példányszámú brit bulvárlap, a The Sun vasárnapi kiadása, a The Sun on Sunday is megszólaltatta Virginia Robertset, aki intim részletekkel kiegészítve nekik is megerősítette, 17 éves korában szexuális kapcsolata volt András herceggel. Hozzátette: „idővel” még több részletet fog nyilvánosságra hozni az ügyről, „de nem most”.

A The Sun on Sunday idézi az Epstein elleni rendőrségi vizsgálat aktáiból a börtönviselt amerikai pénzember egykori lakáját, aki elmondta: András rendszeresen vendégeskedett Epstein floridai villájában, és „medencepartikon” vett részt, „esetenként pucér hölgyek társaságában”.

A The Sunday Times című tekintélyes vasárnapi brit konzervatív lap által látott bírósági akták tanúsága szerint András herceg és Bill Clinton volt amerikai elnök is közbenjárt annak idején azért, hogy Epstein kedvező vádalku-feltételekkel mentesüljön a súlyosabb büntetés alól. A brit lap szerint ez kínos kérdéseket vethet fel, ha Clinton felesége, Hillary Clinton indul a 2016-os amerikai elnökválasztáson.

További cikkek

Karrier

Ennél még Varga Irén is jobb – Ezt gondolják az emberek Kulcsár Edina daláról

Vallomás

Michael Jackson kegyetlen volt: disznónak nevezte a húgát

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Hátborzongató! Szétrepedt a szexi modell feneke szeretkezés közben

metropol.hu

Jó hír a időseknek! Nyugdíjelőleget kapnak az idén nyugdíjba vonulók

origo.hu

Lélegzetelállító képeken a jégbe fagyott Dömörkapu

vg.hu

Növekszik a kereslet a J&J vakcinái iránt

szon.hu

Meggyilkoltak egy csecsemőt Tiszarádon?

origo.hu

A WinRAR is elbúcsúzott a Windows XP-től

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a német klasszis végleg elköszönt a válogatottól

vg.hu

Már tesztelik a Pfizer omikron elleni oltását, de csak az 55 év alattiaknak ajánlják

origo.hu

Drónnal figyelték a forgalmat az egri rendőrök, alig hitték el, amit egy körforgalomnál láttak - videó

life.hu

Megdöbbentő dolog derült ki a Covid-oltásokról: sok esetben ez okozza a mellékhatásokat

nemzetisport.hu

Sportrádió: Nemcsak az Eb-t, az elmúlt éveket is vizsgálni kell – Kocsis Máté

origo.hu

5 éve ezen a napon halt meg John Hurt - képek