Celeb

Horváth Éva pasija pénzeli Szabó Zsófit

Bors

2015. január 6. kedd 09:00

Szívügyek mellett anyagiak is ellentétet szülhetnek Szabó Zsófi és Horváth Éva között. A színésznő még Éva régi-új párjától kap fizetést.

Nagy halra vetette ki hálóját Szabó Zsófi és Horváth Éva. A gond csupán az, hogy egyszerre vadásztak. Mint ahogy azt hétfőn a Bors megírta, szerelmi háromszögbe keveredett Zsófi, Éva és egy negyvenes üzletember, akinek kegyeiért egyszerre harcolt a két nő. Első körben a kapós férfi a barna szépség kezei közül csúszott ki, és a szőke színésznő ölébe pottyant. A románc azonban nem bizonyult tartósnak, a milliárdos ugyanis újra Horváth Éva kegyeit keresi.

A szerelem ugyan nem volt hosszú életű, de jövedelmező, az After X műsorvezetője ugyan szingli maradt, de egy zsíros szerződéssel gazdagabb lett a futó kapcsolatnak köszönhetően. Éva pasijával ugyanis egy közös munka kapcsán ismerkedett meg, majd került közelebbi kapcsolatba. Miután novemberben szerződést kötöttek, randizni is kezdtek. Akkor a színésznő lapunknak csak barátságról beszélt.

– Kizárólag üzleti partnerként, illetve barátként tekintünk egymásra. Minden idegszálammal a karrierem építésére koncentrálok. De az igaz, hogy közös projektbe kezdtünk, ami miatt nagyon boldog vagyok – nyilatkozta korábban lapunak az RTL Klub műsorvezetője, aki a férfi cégének egyik új termékét reklámozta.
A miskolci születésű, negyvenes vállalkozó egy virágzó üzleti birodalom tulajdonosa. Hét év alatt szinte a semmiből piacvezető márkát épített ki az informatikai iparban. Két évvel ezelőtt már kétmilliárd forintos bevételről cikkeztek a hírportálok. Zsófi ennek a brandnek a fitnesz karkötőit reklámozza. A Bors információi szerint hónapokra szóló szerződése van a céggel.

Horváth Éva vajon mit szól ahhoz, hogy pasija pénzeli fiatal vetélytársát, illetve, hogy nem ő mosolyoghat a plakátokon? Eddig egyik érintettet sem értük el.
 

További cikkek

Meglepő

Kínos felvétel került elő Kulcsár Edináról - Videó

Gyász

Összeszorul a szív: gyermekei így búcsúztak Csollány Szilvesztertől

Ez is érdekelhet

vg.hu

Három oltás után kapta el a koronavírust Újlaki Dénes

borsonline.hu

Ez lehet az omikron legelső tünete, mutatjuk, mire figyelj fel

life.hu

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó megmutatta 17 éves lányát: Emma kész nővé cseperedett - Fotó

hirtv.hu

A Telex már december 7-én bekészítette a meghalt Csollány Szilveszter cikkét

kemma.hu

Biznisz közben csaptak le Tatán a zsaruk dílerre és vevőjére (fotók)

origo.hu

Felismerik a barátaik hangját a vízilovak

nemzetisport.hu

Női kézi: újabb vb-bronzérmes dán játékossal hozták szóba a Győrt

origo.hu

Elszabadult a nyersanyag ára, ami nélkül nincsenek elektromos autók

nemzetisport.hu

Gyász: Amerikától Ausztráliáig – külföldön is megemlékeztek Csollány Szilveszterről

origo.hu

Kiintettek egy horrorkaravánt az M3-ason, ilyen rakományt még a rendőrök is ritkán látnak - fotók

origo.hu

Meg akart lógni az igazoltatás elől egy somogyi autós, az abroncsaitól a rendőrök is elképedtek