Celeb

11 milliós autót tört ripityára Győzike

Munkatársunktól

2015. január 24. szombat 04:30

A showman titkolja a baleset körülményeit, annyi biztos, hogy ő is megsérült. A rendőrség azonban nem is tud az esetről.

Számos kérdést vet fel Győzike két nappal ezelőtti autóbalesete. A showman a Facebookra tette ki az állítása szerint 11 millió forintot érő autóról a képeket. A kocsi eleje szemlátomást teljesen összetört, feltételezhbető, hogy totálkáros lett a kocsi, a légzsákok mindkét oldalon kinyíltak. Akkor azt írta, hálás az égieknek, hogy megúszták, és senkinek nem lett semmi baja. Természetesen tárcsáztuk a roma rappert, hogy megtudjuk a részleteket, de nem jártunk sikerrel.

– Öten ültünk az autóban, Pestre tartottunk egy megbeszélésre. Én soha nem vezetek, mert sofőröm van, ő vezetett. A balesetről nem akarok beszélni, de annyit elmondhatok, hogy megsérültem. Fáj a mellem, a hátam, és a kezem, mert hatalmas ütést kaptam – mondta el Győzike, akinek eléggé fájhat a feje is. Ugyanis, mint elmondta, nem kötött biztosítást az autóra. Ami azért fura, mert mint mondta, bérelt autóról van szó. Ennek a biztosítását általában a cégek maguk intézik.

– Tartós bérletű autóról van szó – magyarázta Győzike. – Úgy tűnik, több mint 4 millió forint a kár, amit nekem zsebből kell kifizetnem, mert nem kötöttem CASCO-t az autóra – mondta el Győzike. Ez az állítása pedig azt sugallja, hogy minden bizonnyal ők hibáztak, hiszen ha más lett volna a károkozó, akkor a másik fél biztosítója állná a kárt.

A rendőrség nem tud balesetről

Győzike balesete kapcsán két megye rendőrfőkapitányságát is megkerestük. Gáspárék feltehetôen Salgótarján és Budapest között ütközhettek. A Heves megyei és a Pest megyei rendőröknek nincs tudomásuk arról, hogy csütörtökön az autópályán baleset történt volna. Ez akkor lehetséges, ha személyi sérülés nem keletkezett és a vétkes sofőr elismerte a felelősségét. Győzike autójának roncsait látva úgy tűnik, mintha egy autó hátuljába hajtottak volna a ködben. Mivel rendőrt az eddgiek szerint senki sem hívott, úgy tűnik, soha nem derül ki, a baleset résztvevői közül ki és milyen szabálytalanságot követett el.

További cikkek

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Ez is érdekelhet

vg.hu

Elhunyt Csollány Szilveszter

888.hu

A választási kampány Brüsszelben már elkezdődött

vg.hu

Jó ötletnek tűnt, de pénze 95 százalékát elbukta a fizetését bitcoinban kérő sztársportoló

feol.hu

Kishíján megölték a 16 éves fiút Sárkeresztúron

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a francia válogatott a 2. félidőben átgázolt Montenegrón

vg.hu

WHO: az omikron vethet véget a járványnak

life.hu

Életveszélyes állapotban szállították kórházba a magyar rappert: végre hír érkezett az állapotáról

life.hu

Döbbenetes dolgot állít Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

ripost.hu

Ez mindent megváltoztat: súlyos bejelentést tett Szlávik János az omikronnal kapcsolatban

origo.hu

Fontos figyelmeztetést adtak ki rengeteg magyar autótulajdonos számára