Celeb

Durva: VV Edina elhunyt expárján szórakozott Maci - videóval

D. Á.

Létrehozva: 2014.12.17.

A villa medvéje túlment minden határon: kitalálta, hogy tud szellemet idézni. Edina zokogásban tört ki.

VV Maci unalomból döntött úgy, hogy médium lesz. Jól meg is vezette a villatársakat, arra azonban ő sem számított, hogy Edinánál sokkos állapotot vált ki.

– Este a hálóban felütötte fejét az unalom és gondoltam megviccelem a többieket. A Troll Bt. újra lendületbe lépett ezzel a megérzős dologgal. Azt próbáltam elhitetni a többiekkel, hogy látok szellemeket – vallotta be Maci a riportszobában.

 

 

– Fekete-fehér és szomorú. Látok sötétbarna hajú fiút. Fekszel az ágyban, nem él, és téged néz. Te nem tudod, de néz téged. Látok három széket. Háttal ül rajta három valaki. Három halált látok. – jósolta viccből Edinának Maci, akinek igazán jó színészi képességei vannak, mert még azt is el tudta játszani, hogy sír. 

Edina teljesen kiborult, zokogásban tört ki. Maci véletlenül beletrafált a dolgokba.

– A papám, apukám és a fiú, egyszerre volt. Mindig vártam őket, de nem jöttek vissza és nem is fognak. Nem azért hatódtam meg annyira, mert nem voltam tisztában ezekkel a dolgokkal. Hanem a hiányérzetük miatt. Rég nem sírtam és kijött belőlem, hogy mennyire hiányoznak. Két évig nem tudtam eljutni az elfogadás szintjére.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek