Celeb

Bébiadagot adott vacsorára Liptai Claudia

T. T.

Létrehozva: 2014.12.08.

Filmbe illő vacsorával kápráztatja el vendégeit Liptai Claudia hétfő este a TV2 Hal a tortán című gasztoshow-jában.

A műsorvezetőnek egy barátnője által sikerült kibérelnie azt a budapesti irodalakást, amelyben a híres író, Iam Flaming életrajzi filmjét is forgatták – így nem is volt kérdés, mi lesz az est koncepciója.

Clau a James Bond-filmek mintájára készítette és szolgálta fel a vacsorát, négy vendég ügynöke, Till Attila, Bereczki Zoltán, Majoros Péter és Hajós András számára.

– Nagyon szeretem a James Bond-filmeket, és imádom azt a kifinomult eleganciát, melyet ez a közeg képvisel: a 70-es évek stílusát, a dizájnos terítéket és persze a finom gourmet fogásokat. Bevallom, kicsit megszenvedtem a konyhában, mert olyan ételeket választottam, melyeket korábban még nem készítettem. De nagy segítségemre volt a barátnőm, akivel ketten hoztuk össze a vacsorát – árulta el Clau, aki szerencsére pár égési sérüléssel megúszta az első „küldetést”. A házigazda számára azonban nem csak az ételeknek, az apró részleteknek is tökéletesen stimmelniük kellett.

– A vendéglátásban is maximalista vagyok, ezért arra törekedtem, hogy minden részlet
a helyén legyen. Olyan emberek jöttek el hozzám, akik fontosak számomra. Azt szerettem volna, ha jól érzik magukat, jókat esznek és egy jót beszélgetünk. Úgy érzem, ezt sikerült is összehoznom – vallotta a Borsnak Claudia, akinek talán egyedül az adagok mennyiségét nem sikerült tökéletesre fejlesztenie. A nagy étvágyú ügynökökbe ugyanis fért volna még jó pár falat.

– Egész nap arra készültem, hogy itt vacsorázom, úgyhogy nyilván az volt az egyetlen megoldás, hogy meg kellett mondani Claunak, kell még sütnie húst – mondta a műsorban nevetve Majka, aki a fiúkkal együtt kivonult a konyhába, ahol fazékból ette villával a krumplipürét, míg Claudia egy újabb adag húst készített a nagyétkű zsűritagoknak. 

007-es menü
Ez lesz a titkos ügynökök tányérján:

  • vöröslencse-krémleves pirított baconnel,
  • szűzérme orosz julienne mártással (cukkini- és gombamártással), burgonyapürével,
  • párizsi krémmel töltött piskótatekecs.
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek