Celeb

Tesze-tosza családapa lett Gergely Robi

Bors

Létrehozva: 2014.11.18.

Gergely Robi nagyon nehéz kérdéssel találta szemben magát. A színész-énekesnek azt kell kitalalnia, hogyan legyen antimacsó.

Életében először nem macsót szinkronizál Gergely Róbert. A színész-énekes Amerika második legnézettebb szitkomjának, a Modern család ingatlanügynök családapjának adja hangját. Első ránézésre a karakter ugyan sármos, ám két perc után kiderül: mögötte egy botladozó férfi van.

„Először én is rácsodálkoztam a figurára. Phil egy jó kiállású, fiatal, sármos fickó - gondoltam egészen addig, amíg nem láttam játék közben. Akkor ugyanis világossá vált, hogy valójában egy macsóbőrbe bújt antimacsó, egy tesze-tosza, csetlő-botló, de végtelenül szerethető és vicces pasas” – mondta Gergely Róbert, aki elszokott attól, hogy ilyen figurát szinkronizáljon.

„Sokszor egy kaptafára osztják a hangokat, így általában macsó férfiakat szoktam "alakítani". Ezért is éreztem eleinte úgy, hogy távol áll tőlem Phil karaktere, hogy egy olyan gomb vagyok a kabáton, ami nem illik oda, de hamar belerázódtam a szerepbe és megszerettem ezt a peches Fekete Pétert.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek